Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε...» - Τεράστια αποκάλυψη για τον ηθοποιό

Τι έκανε πριν από το θάνατό του;

30 Νοεμβρίου 2020 21:20
«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε...» - Τεράστια αποκάλυψη για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τεράστια αποκάλυψη έγινε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με συνάδελφό του να αναφέρεται στο τι προκάλεσε το θάνατό του και να σοκάρει με τα λόγια της.

Μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παρέδωσε η ταλαντούχα ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, στην οποία μίλησε για την δημοφιλή σειρά «Δύο Ξένοι» και το απρόσμενο τέλος της αλλά αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του Νίκου Σεργιανόπουλου, μιλώντας για την δολοφονία του, για την οποία οι λεπτομέρειες που βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό συμβάν σοκάρουν.

«Ο Ρήγας δεν ήθελε να αλλάξει πρόσωπα»

«Αν με πείτε «Ζωίτσα» ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου τον χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα.

Το σενάριο των «Δύο Ξένων» τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δε δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Πράγματι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα», δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου χαρακτηριστικά.

Νίκος Σεργιανόπουλος Τιτίκα Στασινοπούλου

«Ο Νίκος πήγαινε γυρεύοντας…»

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας.

Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε «ψάξε, κάτι θα βρεις». Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με!

Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν. Εγώ δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί.

Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share