Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Θυμάστε την «Φρίντα» από το «Παρά Πέντε»; Δεν έχετε ιδέα πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει

Θα πάθετε πλάκα

25 Νοεμβρίου 2020 14:05
Θυμάστε την «Φρίντα» από το «Παρά Πέντε»; Δεν έχετε ιδέα πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την «Φρίντα» από το «Παρά Πέντε», έναν από τους πιο κωμικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης; Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι σήμερα και, κυρίως, τι στροφή έχει κάνει στην καριέρα της.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου άλλαξε καριέρα, συγκεκριμένα, και προτίμησε να αφοσιωθεί στο τραγούδι παρά στην ηθοποιία, με την εικόνα της συμπεθέρας της Ζουμπουλίας να είναι εντυπωσιακή.

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο θέατρο, έκανα πάντοτε και σπουδές στη φωνητική και αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με αυτό ακριβώς επειδή μου αρέσει και το θεωρώ απαραίτητο για έναν ηθοποιό» ανέφερε η ηθοποιός και στην συνέχεια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση: «Κανένας ηθοποιός δεν επιλέγει να είναι εκτός χώρου. Εκτός της τηλεόρασης, που μάλιστα την αγαπώ κιόλας. Απλά δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιες προτάσεις που μου έγιναν αλλά δεν αφορούσαν στο κομμάτι το δικό μου, το υποκριτικό. Δεν θα ήμουν καλή, δεν θα ήθελα να κάνω κουτσομπολίστικη εκπομπή».

Νεκρός ο Χαράλαμπος από το «Παρά Πέντε» - «Βαρύ» πένθος για τους πρωταγωνιστές

«Βαρύ» ήταν το πένθος για τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε», με τους συντελεστές της αγαπημένης σειράς του Mega να συγκλονίζονται από το θάνατο του «Χαράλαμπου».

Η εν λόγω σειρά έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων, ως μία από τις κορυφαίες που έχουν περάσει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας μάλιστα μέχρι και σήμερα, μετά από αμέτρητες επαναλήψεις, εντυπωσιακά νούμερα, που δείχνουν σαφώς την αγάπη του κοινού για αυτήν.

Με τα χρόνια να περνούν, όμως, ορισμένοι ηθοποιοί έχουν φύγει από τη ζωή και οι συντελεστές της σειράς έχουν βυθιστεί στη θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν αγαπημένο χαρακτήρα.

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο «Παρά Πέντε» (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε. Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου 2017.

Πρόκειται για τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο. Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της «Μελίνας», δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share