Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Τραγικές στιγμές για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Διαλύθηκε το σπίτι τους

Χάθηκε ο παράδεισος...

25 Νοεμβρίου 2020 07:52
Τραγικές στιγμές για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Διαλύθηκε το σπίτι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές ήταν οι στιγμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τα όνειρά τους για ένα σπίτι να διαλύονται, έχοντας βρει τον παράδεισο, αλλά μην έχοντας τη δυνατότητα να υλοποιήσουν την επιδίωξή τους.

Στα μπετά έχει μείνει, συγκεκριμένα, η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του ζευγαριού στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο, αν και δεν έκρυψαν την ευτυχία τους... για ένα παιδί.

Που βρίσκεται η φωλιά τους και ποια είναι η τύχη της ως τώρα; Όπως διαβάζουμε στην «Espresso», οι δυο τους, έχοντας επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι Εύβοια

«Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Τελικά, αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από δύο περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν «παγώσει» όλες οι εργασίες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια... παντρεύεται - «Κόκκαλο» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις έμαθε τα νέα

Ένας… γάμος έρχεται για τη Ζέτα Μακρυπούλια και αυτός δε θα είναι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θα μπορούσε να μείνει «κόκκαλο», μαθαίνοντας τα νέα για τη σύντροφό του.

Ερωτευμένος με την παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα παίκτης του «Ρουκ Ζουκ». Κάθε απόγευμα στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια παίζει Ρουκ Ζουκ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Στο επεισόδιο, λοιπόν, ένας παίκτης θέλησε να κατακτήσει την καρδιά της παρουσιάστριας. Όπως δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο παιδικός του έρωτας και η γνωστή παρουσιάστρια κολακεύτηκε από τα όμορφα λόγια του. Μάλιστα, τον ακούμπησε και ο Γιώργος δήλωσε πως θα κάνει… μπάνιο σε ένα μήνα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share