Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο...» - Σοκαρισμένοι στον αέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Η τρομερή ιστορία ζωής που αποκαλύφθηκε

25 Νοεμβρίου 2020 07:27
«Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο...» - Σοκαρισμένοι στον αέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένοι ήταν στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια συνεργάτιδά τους να συγκινεί με την αναφορά της στη μάχη της εναντίον του καρκίνου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπαπή από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια συγκινητική ανάρτηση μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και η ίδια.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, που ολοκλήρωσε την ευτυχία με το σύζυγό της.

Το λόγο πήρε η Μαριλού που αποκάλυψε ότι: «Ελπίζω να ήταν καλό για τι το είχα σκεφτεί πολύ καιρό και το έγραψα μέσα από τη ψυχή μου… Δεν το είπα γιατί ήθελα να πω ότι αρρώστησα και να με λυπηθούν. Το είπα για να μάθει ο κόσμος ότι το πρόλαβα».

«Όλα πήγαν καλά και το πρόλαβες, όπως είπες, αλλά το σημαντικό είναι η πρόληψη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όταν το είδα χάρηκα πάρα πολύ. Θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που έγιναν όλα αυτά», συμπλήρωσε τέλος με συγκίνηση η Κατερίνα Καραβάτου.

Σάλος με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Η τραγική είδηση για το ζευγάρι που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

ΚαραβάτουΚατσούλης: Έκαναν απαράδεκτο «αστείο» για άτομα με αναπηρία

Η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές και απολογήθηκε.

Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, και εμφανώς στεναχωρημένη με αφορμή το χθεσινό τρέιλερ της εκπομπής της, είπε:

“Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου”!

Το τρέιλερ που ενόχλησε

Στο τρέιλερ που προβλήθηκε αλλά δεν υπάρχει πια στο διαδίκτυο αφού το αφαίρεσε το Star, υπήρχε ένα αστείο που αφορούσε ένα παιδί που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Το βίντεο ξεσήκωσε σάλο αρνητικό σχολίων από γονείς παιδιών με αναπηρία που όχι μόνο δεν το βρήκαν.

Δείτε το επίμαχο τρειλερ στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share