Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: "Μετά το θάνατο της..."

Απίθανες αποκαλύψεις μετά από χρόνια!

19 Νοεμβρίου 2020 07:59
Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι αυλικοί του Μπάκιγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας, γνωρίζουν καλά ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους.

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: "Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα" και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους. Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά το θάνατο της γιαγιάς του.

Η σύζυγος του Κάρολου δε θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί το σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις είναι η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ. Μιας και αναφερθήκαμε στη βασιλική οικογένεια, δείτε εδώ τι συμβαίνει στο παλάτι.

Το «φάντασμα» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα γύρισε στο παλάτι - Σοκαρισμένο το Buckingham

Σοκαρισμένο είναι όλο το Buckingham, καθώς βλέπουν το «φάντασμα» της Πριγκίπισσας Νταϊάνα να γυρίζει στο παλάτι και να… σκεπάζει για ακόμη μια φορά τη βασιλική οικογένεια, αφού και πάλι όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί της.

Τον περασμένο Αύγουστο ολοκληρώθηκαν 23 χρόνια από τότε, που η ίδια έχασε τη ζωή της στο μοιραίο δυστύχημα στο Παρίσι, με την κηδεία της να προβάλλεται στην τηλεόραση και το θρήνο να επικρατεί στη Βρετανία, καθώς δεν είναι κρυφό πως αποτελούσε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Το ενδιαφέρον για την Νταϊάνα, για την οποία αποκαλύφθηκε μια μεγάλη απάτη, επανέρχεται εξαιτίας της σειράς «The Crown», με τον τέταρτο κύκλο να είναι διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας του Netflix και να δείχνει πολλές πτυχές από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, επαναφέροντάς τον στην επικαιρότητα. Πολλές παραγωγές, βέβαια, έχουν υπάρξει και στο παρελθόν για το γάμο, που ο Κάρολος δεν ήθελε και τόσο πολύ.

Στη σειρά αυτή αναλύεται για ακόμη μια φορά η κοινή ζωή των δυο τους και το πώς έφτασαν από το γάμο έως το διαζύγιο τους, καθώς και την επιρροή της Νταϊάνα σε όλο το βρετανικό λαό, που ήταν πολύ ισχυρή έως τις 31 Αυγούστου 1997, όταν και πέθανε. Αναφέρονται, επίσης, άλλα στοιχεία γύρω από το γάμο τους, όπως ο έρωτας του Καρόλου για την Καμίλα, που χρειάστηκε πάνω από 30 χρόνια μέχρι να εγκριθεί, καθώς και η σχέση των δύο γυναικών με τους Ουίλιαμ και Χάρι.

Σε κάθε περίπτωση, το πρόσωπο της Νταϊάνα για ακόμη μια φορά… αιωρείται πάνω από το παλάτι, με το κοινό να μην κρύβει το ενδιαφέρον του και να σπεύδει να δει τι συμβαίνει στον νέο κύκλο του «The Crown», που την αφορά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share