Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Tα σοκαριστικά «μυστικά» των Αρχαίων Ελλήνων για το σ@ξ - Το κόλπο με το ελαιόλαδο για το π@#ς (photos)

Οι περίεργες αντιλήψεις και η απίστευτη οπτική - Τι υποστήριζαν Ιπποκράτης, Αριστοτέλης, Επίκουρος

14 Νοεμβρίου 2020 14:10
Tα σοκαριστικά  «μυστικά» των Αρχαίων Ελλήνων για το σ@ξ - Το κόλπο με το ελαιόλαδο για το π@#ς (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μία διαφορετική οπτική για το σ@ξ, με περίεργες αντιλήψεις! Μάλιστα ο Δημόκριτος πίστευε ότι οι άνθρωποι παίρνουν την ίδια ευχαρίστηση από το ξύσιμο, όσο και από το σ@ξ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που δεν γνωρίζαμε για τους Αρχαίους Έλληνες, δείτε εδώ τι κρύβεται πίσω από τον τρόπο γραφής τους.

Ο Αριστοτέλης αναρωτιόταν γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσει η σ@ξουαλική συνεύρεση, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με το ποτό ή το φαγητό.

Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός, αναφέρει στα Προβλήματα, ότι επιθυμούμε πράγματα που θέλουμε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε με ορισμένα από αυτά να είναι απαραίτητα για τη ζωή ενώ η σ@ξουαλική επιθυμία δεν είναι ζωτικής σημασίας;

Ο Επίκουρος δήλωνε ότι το σ@ξ δεν έχει κάνει ποτέ καλό σε κανέναν και ότι κανείς θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένος αν δεν του έχει κάνει κακό.

Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής, υποστήριζε ότι η χωρίς όρια σ@ξουαλική επαφή μπορούσε να θεραπεύσει τη δυσεντερία. Ακόμη, ότι το σ@ξ μπορεί να ανακουφίσει από το δάγκωμα ενός φιδιού ή σκορπιού, ωστόσο μπορεί τη σύντροφο εκείνου που δαγκώθηκε καθώς επίσης και να κάνει καλό στη διανοητική υγεία του ατόμου.

Σε ιατρικά κείμενα της αρχαίας Ελλάδας παρέχονται ακόμη «συνταγές» θεραπείας της αντρικής ανικανότητας, όπως για παράδειγμα η επάλειψη του π@ους με ένα μείγμα από πιπέρι, ελαιόλαδο και μέλι. Αν κάποιος ήθελε να κάνει το π@ος του να δείχνει μεγαλύτερο, έπρεπε να βουτήξει τη ρίζα ενός φυτού –δε γνωρίζουμε ποιου- σε καλής ποιότητας κρασί για τρεις ημέρες και όποτε το χρειαζόταν να το δένει στο μηρό του.

Οι περίεργες αντιλήψεις που είχαν στην αρχαία Ελλάδα για το σ@ξ

Στις παρακάτω εικόνες παρουσιάζονται μερικές από τις περίεργες αντιλήψεις που είχαν στην αρχαία Ελλάδα για το σ@ξ- άλλες φορές με σατιρική διάθεση, άλλες ήδη γνωστές και άλλες εντελώς παράξενες.

Νόμισμα με ένα σάτυρο σε στύση: Απεικονίζει ένα σάτυρο –μισός άντρας, μισός κατσίκα, ο οποίος μπορεί να μην είχε την καλύτερη εξωτερική εμφάνιση, αλλά του περίσσευε ο πόθος. Τέτοια νομίσματα κυκλοφορούσαν στην αρχαία Θράκη και Μακεδονία στα τέλη του 6ου –αρχές του 5ου αιώνα προ Χριστού.

Νόμισμα με ένα σάτυρο σε στύση

Γυναίκα σε χωράφι με φαλλούς: Μια γυναίκα περιποιείται το χωράφι της που είναι γεμάτο με φαλλούς διακωμωδεί την κατάσταση.

Γυναίκα σε χωράφι με φαλλούς

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share