Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έρχεται επιτέλους": Έτσι ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η ημέρα που σίγουρα θα θυμάται μέχρι και σήμερα!

14 Νοεμβρίου 2020 13:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε πως ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Μιλάμε για μια στιγμή που σίγουρα τη θυμάται μέχρι σήμερα.

Αναφερόμαστε στο μακρινό παρελθόν, τότε που o αγαπημένος και ταλαντούχος δημοσιογράφος, ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, δηλαδή της κούκλας κόρης του, Εύας. Ήταν το 2012, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η σύζυγος του, Κρίστη Τσολακάκη ήταν έγκυος!

Μάλιστα, με το εξαιρετικό του χιούμορ είχε πει: "Μετά από τρεις γιους, έρχεται επιτέλους η κόρη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, γιατί αν ερχόταν τέταρτος γιος ήμουν πια στο δίλημμα ότι πρέπει να κάνω και πέμπτο για ομάδα μπάσκετ." Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ ένα ξέσπασμά του.

Απολαύστε όσα είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου:

Ραγδαίες εξελίξεις στους γάμους Παπαδάκη-Χατζηνικολάου: Συγκατοικούν με άλλη γυναίκα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους γάμους των Γιώργου Παπαδάκη και Νίκου Χατζηνικολάου, με τους δύο δημοσιογράφους να συγκατοικούν, πλέον, με άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 επαναφέρει στην τηλεόραση την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία θα βρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης, αν και ο Παπαδάκης βρέθηκε σε κίνδυνο για την υγεία του.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share