Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Σε αυτό το μέρος παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - Δε φαντάζεστε

Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή!

14 Νοεμβρίου 2020 07:32
Ζωή Λάσκαρη: Σε αυτό το μέρος παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - Δε φαντάζεστε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αυτό το μέρος παντρεύτηκε η Ζωή Λάσκαρη τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή για το γάμο τους. Το ζευγάρι ήθελε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα κλειστό οικογενειακό κύκλο και να μην υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες και η αλήθεια είναι, ότι τα κατάφεραν.

Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν είδαμε ποτέ μιας και ήθελαν να κρατήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους μόνο για εκείνους. Ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος είναι πως ο γάμος τους έγινε στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Ερη Βαρδάκη στο ΒΗΜΑgazino και είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

"Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο να την πείσω να με παντρευτεί. Είχε βγει από ένα διαζύγιο που της είχε κοστίσει, η κόρη της Μάρθα ήταν επτά ετών, δεν ήταν καθόλου πρόθυμη η Ζωή για νέα ξεκινήματα. Τελικώς, επείσθη. Έτσι, ο γάμος μας έγινε στις 21 Ιουνίου του 1976 σε πολύ κλειστό κύκλο, στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Μας πάντρεψε ο πολύ αγαπητός πατέρας Πυρουνάκης. Η Ζωή είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Έτσι, στην εκκλησία τη συνόδευε ο πολύ αγαπητός της φίλος και εξαιρετικός ηθοποιός, Χρήστος Νομικός. Ήταν πολύ συνδεδεμένη μαζί του. Εκείνος μου την παρέδωσε". Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ το "σημείωμα" που άφησε.

"Ήταν αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων": Η Ζωή Λάσκαρη έτρεξε να σωθεί από αυτόν τον άνδρα

Από ποιον άντρα έτρεξε να σώσει τη ζωή της η Ζωή Λάσκαρη; Η άγνωστη ιστορία μιας "σκοτεινής" σχέσης που είχε και δε γνώριζε κανείς.

Η πασίγνωστη ηθοποιός και μια από τις κορυφαίες Σταρ της Ελλάδας είχε μια πολυτάραχη ζωή και μέχρι σήμερα πολλές ιστορίες από άγνωστες πτυχές της βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας. Τι είχε συμβεί με έναν άντρα, ο οποίος ήταν "αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων";

Συγκεκριμένα, η Ζωή Λάσκαρη όταν "ξέμεινε" στην Αμερική, όπου πήγε για να λάβει μέρος στα καλλιστεία "Μις Υφήλιος", εργάστηκε ως μοντέλο, αλλά και ως πωλήτρια σε κατάστημα, σε συσκευασίες δεμάτων κ.λπ. Όπως ανέφερε και ο Μάκης Δελαπόρτας, στη βιογραφία της, στη Βοστώνη η Ζωή Λάσκαρη έκανε και έναν άγνωστο αρραβώνα με έναν πλούσιο Αμερικανό, ονόματι Μόρις Στερν, τον οποίο γνώρισε στο σπίτι μιας οικογένειας Ελλήνων ομογενών.

Ο Στερν ήταν νέος, όμορφος και ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου ετοίμων ενδυμάτων (φορέματα εγκυμοσύνης) κ.λπ. αλλά αποδείχτηκε αλκοολικός και μανιώδης συλλέκτης όπλων. Όταν το κατάλαβε η Ζωίτσα του ζήτησε να χωρίσουν και μέσα σε πέντε μέρες το "έσκασε", για την Ελλάδα με το υπερωκεάνειο "Βασίλισσα Φρειδερίκη".

Οι προετοιμασίες για το ταξίδι της επιστροφής έγιναν γρήγορα και μεγάλη μυστικότητα, λόγου φόβου μιας πιθανής βίαιης αντίδρασης από την πλευρά του επικίνδυνου "μνηστήρα". Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ μια φωτογραφία της που διέρρευσε 3 χρόνια μετά το θάνατό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share