Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στο φως σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη βόμβα που "γκρέμισε" το παλάτι

Όσα δεν ξέραμε!

13 Νοεμβρίου 2020 11:06
Στο φως σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη βόμβα που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός είχε γίνει στο Buckingham με μια συνταρακτική αποκάλυψη. Την είχε κάνει η ίδια η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το διαζύγιο και όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο.

Ο γάμος της αγαπημένης λαίδης με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μία σκέτη τραγωδία. Κανένας από τους δύο δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος, γεγονός που οδήγησε μετά από χρόνια στο διαζύγιο των δύο. Λίγο πριν, όμως, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είχε απατήσει τη Νταϊάνα με τη μέλλουσα σύζυγό του, Καμίλα.

Το σκάνδαλο ξέσπασε και το ζευγάρι χώρισε, με τη Νταϊάνα να παραχωρεί μία μακροσκελή συνέντευξη σχετικά με το τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πριγκίπισσα έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε απατήσει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει πως διατηρούσε σχέση με το σωματοφύλακά της. Δεν ήταν άλλωστε, λίγες οι φορές που ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια απαγορευμένη φωτογραφία της.

Ο ανιψιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι σέξι, αριστοκράτης και... εργένης!

Και επειδή η φύση αποστρέφεται το κενό, τη θέση του έως πρότινος περιζήτητου εργένη πρίγκιπα Χάρι, έρχεται να πάρει ο ανιψιός της πριγκίπισσας Νταιάνα, Λούις Σπένσερ.

Ο 24χρονος Λούις βέβαια δεν είναι γαλαζοαίματος, ανήκει, όμως, με την ευρεία έννοια στη βασιλική οικογένεια, είναι αριστοκράτης, σέξι και, το κυριότερο single.

Επίσης στο γάμο του πρίγκιπα πήγε με την μητέρα του και τις δύο από τις τέσσερις αδελφές του, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα ή αλλιώς αυτό που λέμε έκαψε καρδιές.

Τα δε μηνύματα στο twitter ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή: «Από τη στιγμή που δεν μπορώ πια να έχω τον πρίγκιπα Χάρι, τα μάτια μου είναι στον ξάδερφό του Λούις Σπένσερ» ή «Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη. Επιτρέψτε μου να γίνω η κοπέλα σας» είναι ενδεικτικά σχόλια της έξαψης των κοριτσιών στη θέα του γοητευτικού νεαρού.

Και τα σχόλια για τα μάτια του Louis Spencer συνέχισαν να πέφτουν βροχή. Ο Λούις είναι λοιπόν ξαδελφάκι του Χάρι, το πιο μικρό παιδί του Έρλ Σπένσερ με την πρώτη του γυναίκα Βικτόρια. Οι γονείς του χώρισαν το 1997, τη χρονιά θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει κοντά στους συγγενείς του από την πλευρά της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα και προσπαθεί να επισκέπτεται συχνά τα ξαδέλφια του, όπως και ο Ουίλιαμ. Εξάλλου, όταν ο Λούις έκλεινε τα 21 Ουίλιαμ και Κέιτ ήταν κοντά του και ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν έγκυος στη Σαρλότ

Τέλος, όποια τον παντρευτεί θα μένει στο σπίτι του πατέρα του Λούις, του Δούκα Σπένσερ, το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό. Κάποια στιγμή ο Λούις θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα. Ωστόσο σοκ έχει προκληθεί στους διαδρόμους του παλατιού καθώς σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις η πριγκίπισσα Νταϊάνα στοιχειώνει τους διαδρόμους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share