Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Φίφη από το "Ευτυχισμένοι Μαζί"; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Γιάννης Μπέζος

Άλλος άνθρωπος!

12 Νοεμβρίου 2020 11:53
Θυμάστε τη Φίφη από το

Η Εύη Δαέλη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες που έπαιξαν στην πολυαγαπημένη και καθημερινή σειρά του MegaΕυτυχισμένοι Μαζί”. Η σειρά αυτή έκανε πάταγο, κάτι πολύ λογικό, αφού έπαιζαν πολύ γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού και άλλοι πολλοί. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τεράστια αλλαγή μας σοκάρει, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η μικρή Κορίνα από το "Πάτερ Ημών".

Η Εύη Δαελλή γεννήθηκε το 1995, στην Αθήνα, από Ελληνοαυστραλή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Γενικά, η πρώτη της επαφή με την δημοσιότητα έγινε όταν ήταν 6 χρονών και έκανε φωτογραφίσεις και διαφημιστικά. Παρακολουθεί μαθήματα μπαλέτου, ορθοφωνίας και κιθάρας. Γενικά πρόκειται για ένα πολυτάλαντο κορίτσι.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και αλλάξει! Είναι μια κούκλα!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It feels like you were there yourself, work it out. @manwlis_mavros #swimwear #???? @argirissakkas #koufonisiaisland #katokoufonisi #orangeswimsuit #knittedswimwear #sea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evidaeliofficial (@evidaeliofficial) στις

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά... αγνώριστη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή στο πέρασμα του χρόνου που προκαλεί σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share