Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Είναι αλήθεια! Έπαιρνε….": Αποκάλυψη φωτιά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Όντως τώρα; Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους!

12 Νοεμβρίου 2020 08:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Κόκλας απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου και μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Τι αποκάλυψε μετά από χρόνια;

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος έχει πάρει στο παρελθόν υπέρογκα ποσά από τη συμμετοχή του στα σίριαλ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Μάλιστα, ανέφερε και την αμοιβή του.

"Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος" είχε πει ο ίδιος! Μιας και αναφερθήκαμε στον Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που σόκαρε μετά τη δολοφονία του.

«Στενοχωριέμαι να βλέπω έτσι τον Νίκο Σεργιανόπουλο...» - Μαρτυρία-σοκ μετά το θάνατό του

Μια μαρτυρία-σοκ ήρθε μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, με συνάδελφό του να συγκλονίζει σε συνέντευξή της, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αγαπημένο ηθοποιό.

Για τη σειρά Δύο Ξένους και για τον χαμό του Νίκου Σεργιανόπουλου, του οποίου το σπίτι είναι στοιχειωμένο, μίλησε, συγκεκριμένα, η Ντίνα Κώνστα σε συνέντευξή της.

«Είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ Δύο ξένοι. Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά. Τι σήμαινε για εκείνη ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά; Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα. Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ, σχολίασε, σημειώνοντας πως ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο.

Οταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις. Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι. Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά. Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους Δύο ξένους δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή», είπε στο περιοδικό Secret.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share