Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή

Δείτε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο...

10 Νοεμβρίου 2020 14:36
Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη! Αυτό ήταν το κρεβάτι της... Τι είχε πει ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος για αυτή τη βίλα;

"Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δε μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα.

Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό…

Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία.

Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου, που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη", είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Μια περιγραφή για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στο συγκρότημα «Απολλώνιο», με μόνιμες κατοικίες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος -διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτή τη βίλα-.

Δείτε το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή η Ζωή Λάσκαρη

"Είστε ανώμαλοι! Δεν υπάρχει...": Το μεγάλο παράπονο που πήρε στον τάφο της η Ζωή Λάσκαρη

Τον Ιανουάριο του 2014 η Ζωή Λάσκαρη είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό του Mega και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει τη συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Τι είχε αποκαλύψει;

Η ηθοποιός ήταν από τις γυναίκες που ποτέ δε μάσησαν τα λόγια τους. Εκκεντρική, λαμπερή και έξω καρδιά. Ποτέ δε φοβήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου και να μιλήσει ανοιχτά ακόμα και για τα προσωπικά της.

Μάλιστα το 2014 η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει την συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Για το αν ήταν σωστή επιλογή, ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, είχε ρωτήσει την ηθοποιό ο παρουσιαστής και τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ζωή Λάσκαρη εκμυστηρεύτηκε ότι τον αγάπησε πολύ, αλλά ο γάμος τους τελείωσε άσχημα καθώς τη ζήλευε πάρα πολύ, ενώ την απατούσε συστηματικά.

“Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο!”, είχε υποστηρίξει η Ζωή Λάσκαρη και η παρουσιάστρια σηκώθηκε αμέσως για να της δώσει συγχαρητήρια. “Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!”, ξέσπασε τότε η ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share