Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την μικρή Ματίλντα; - Δείτε πως είναι σήμερα

Απίστευτη αλλαγή

7 Νοεμβρίου 2020 17:13
Θυμάστε την μικρή Ματίλντα; - Δείτε πως είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ταινία "Ματίλντα" η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1996 και μέχρι σήμερα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες για παιδιά και όχι μόνο. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια από το συγκρότημα των Evanescensce.

Συγκεκριμένα η ταινία έχει να κάνει με την ιστορία της 6χρονης Ματίλντα, ενός πανέξυπνου κοριτσιού με μαγικές ικανότητες, που τιμώρησε τους άξεστους γονείς της και την κακιά διευθύντρια του σχολεία, συγκινεί κάθε φορά χιλιάδες τηλεθεατές.

Την πρωταγωνίστρια είχε υποδυθεί τότε η Mara Wilson, η οποία προηγουμένως είχε παίξει στην ταινία "Mrs Doubtfire" ως Νάταλι μαζί με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, ενώ αργότερα ήρθε ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή.

Οι διαταραχές και η απομάκρυνση από το Χόλιγουντ

Η Mara Wilson θεωρήθηκε παιδί - θαύμα και οι προτάσεις "έπεφταν βροχή" μετά την τεράστια επιτυχία της "Ματίλντα", ωστόσο, η ίδια δεν συνέχισε για πολύ καιρό στον λαμπερό χώρο του Χόλιγουντ.

Σε συνεντεύξεις της, η ηθοποιός έχει δηλώσει πως σε μικρή ηλικία διαγνώστηκε με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, γνωστή και ως OCD, ενώ υπέφερε από άγχος, κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Η Mara Wilson επέλεξε να αφήσει την καριέρα της ηθοποιού, να απομακρυνθεί από τα φώτα του Χόλιγουντ και να αφοσιωθεί στη συγγραφή, που αποτελούσε μία από τις μεγάλες της αγάπες.

"Η δουλειά του ηθοποιού στον κινηματογράφο δεν είναι πολύ διασκεδαστική. Κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μέχρι στα μάτια του σκηνοθέτη να "το κάνεις σωστά". Δεν υπάρχει δημιουργική ελευθερία. Οι καλύτερες στιγμές που είχα στα γυρίσματα των ταινιών ήταν όταν ο σκηνοθέτης με άφηνε να εκφραστώ ελεύθερα, αλλά αυτό συνέβαινε σπάνια", είχε δηλώσει το 2012.

Η Mara Wilson έκανε τα τελευταία χρόνια κάποια περάσματα από σειρές, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε κάποιους ρόλους, ωστόσο, είναι αφοσιωμένη στη συγγραφή βιβλίων και διατηρεί το δικό της blog.

Παράλληλα, είναι ενεργή στα social media, συνεργάζεται με τον Οργανισμό Project UROK που βοηθά τους νέους με ψυχικές ασθένειες, ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι bisexual.

Επίσης θυμηθείτε λίγο την ταινία Ματίλντα βλέποντας το τρέιλερ:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share