Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φιλί στο στόμα για τη... Ζωή Λάσκαρη και μια πασίγνωστη Ελληνίδα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Με μια είχε δώσει φιλί;

5 Νοεμβρίου 2020 06:53
Φιλί στο στόμα για τη... Ζωή Λάσκαρη και μια πασίγνωστη Ελληνίδα - Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το παρελθόν ξανά στη δημοσιότητα! Το φιλί στο στόμα που είχε δώσει η Ζωή Λάσκαρη με πασίγνωστη Ελληνίδα είχε πολυσυζητηθεί.

Ο λόγος για την... Άννα Βίσση! Μπορεί να μην υπήρξαν "επιστήθιες" φίλες, ωστόσο διατηρούσαν μέσα στα πολλά χρόνια γνωριμίας τους, μια ιδιαίτερα καλή σχέση αγάπης και εκτίμησης, τόσο καλλιτεχνικής όσο και προσωπικής.

Μετά την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη, η Άννα Βίσση δημοσίευσε τις παρακάτω φωτογραφίες και έγραψε "Καλό ταξίδι Ζωή…": Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, διαβάστε εδώ μια απίστευτη αποκάλυψη για τη ζωή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Δεν ανέπνεε! Έμοιαζε να..." - Πανικός με την περιγραφή για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

"Έμοιαζε να κοιμάται... Δεν ανέπνεε", σοκάρει αυτή η περιγραφή για το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη από κοντινό της πρόσωπο. Πώς κατάλαβε ότι ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλλης Φεραίου για την εφημερίδα Spirto, στα 73 της χρόνια η ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας γι’ αυτό και οι δικοί της άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να τη χάσουν κατά αυτόν τον τρόπο.

Εκείνο το πρωινό της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σηκώθηκε νωρίς για να πάει στο γραφείου παρά το γεγονός, ότι το προηγούμενο βράδυ είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Κάτι που του έκανε εντύπωση, καθώς εκείνη συνήθιζε να σηκώνεται πρώτη. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μην την ξυπνήσει, σκεπτόμενος πως μπορεί να ήταν κουρασμένη.

Ο γνωστός δικηγόρος έφυγε για το γραφείο του. Οι ώρες περνούσαν και η Ζωή δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι. Κάπου στις 12 το μεσημέρι, η οικιακή βοηθός της οικογενείας πήγε στο δωμάτιό της, έχοντας ανησυχήσει. Καμία απάντηση.

Τότε ήταν που αποφάσισε να μπει μέσα και να προσπαθήσει να την ξυπνήσει. Η Ζωή Λάσκαρη, όμως, δεν απαντούσε. Ούτε καν ανέπνεε. Η οικιακή βοηθός σε άσχημη κατάσταση τηλεφώνησε στην κόρη της ηθοποιού, Μάρθα Κουτουμάνου, η οποία σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της.

Ήταν εκείνη που κλήθηκε να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για το θάνατο της Ζωής. Σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στον πατριό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ετεροθαλή αδερφή της, Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, η οποία, όπως είχε πει, ούρλιαζε μόλις άκουσε τη δυσάρεστη είδηση. Η οικογένεια έφτασε στο σπίτι, με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη να γίνεται γνωστή μερικά λεπτά αργότερα…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share