Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Η μεγάλη απώλεια από τη ζωή της Μαρινέλλας- Η στιγμή που "έσπασε" η καρδιά της

Θρήνος για την τραγουδίστρια

3 Νοεμβρίου 2020 00:13
Η μεγάλη απώλεια από τη ζωή της Μαρινέλλας- Η στιγμή που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει 4 χρόνια από το θάνατο του Φρέντυ Σαρπιέρη τον πατέρα της μοναχοκόρης της Μαρινέλλας, που πέθανε την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016, σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε περάσει και εκείνες δύσκολες ώρες πριν λίγο καιρό όπου η υγεία της ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Φρέντυ Σαρπιέρης σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας δυναμικός ιππέας με πολλές διακρίσεις, που δόθηκε με όλη του την ψυχή στο άθλημα της ιππασίας και χαρακτηρίστηκε «πατέρας» της.

Ο Φρέντυ Σερπιέρης ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο η γνωστή τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, απέκτησε τη μοναχοκόρη της, Γεωργία-Χριστίνα (Τζωρτίνα). Ο διακεκριμένος αθλητής και μετέπειτα επιχειρηματίας υπήρξε για τέσσερα χρόνια ένας μεγάλος έρωτας για τη Μαρινέλλα, με το ζευγάρι να αποκτά το 1973 εκτός γάμου την κόρη του.

4 χρόνια έχουν περάσει από την απώλεια του πατέρα της μοναχοκόρης της Μαρινέλλας

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει για τον εκλιπόντα: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Όσο για τις συνθήκες θανάτου του, ένα γεύμα έμελλε να σταθεί μοιραίο για έναν από τους τελευταίους αριστοκράτες της Ελλάδας. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2015, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και κατά τη διάρκεια του φαγητού, ο Φρέντυ Σερπιέρης ένιωσε να πνίγεται.

Δυστυχώς το περιστατικό αποδείχτηκε πολύ σοβαρό, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και εκείνος να καθηλωθεί στο κρεβάτι της εντατικής. Έπειτα από τέσσερις μήνες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή.

4 χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του πρώην συντρόφου της Μαρινέλλας, Φρέντυ Σερπιέρη

Ο Φρέντυ Σερπιέρης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, διετέλεσε Πρόεδρος και ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ενώ ως αθλητής της ιππασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης και επίσης πρόεδρος της επιτροπής ιππασίας που υπαγόταν στο ΣΕΓΑΣ καθώς και πρώτος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας όταν το άθλημα «έφυγε» από ον ΣΕΓΑΣ και έγινε ανεξάρτητη Ομοσπονδία.

Διετέλεσε Α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος (1975 – 1983, 1990 – 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 – 1989) και επίτιμος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας ενώ με δικές του ενέργειες απέκτησε η ελληνική ιππασία τον χώρο της στο Μαρκόπουλο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share