Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Η φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δείχνει την σχέση της με τον Παύλο Γλύξμπουργκ

Η πρόσφατη αποκάλυψη

2 Νοεμβρίου 2020 21:33
Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Η φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δείχνει την σχέση της με τον Παύλο Γλύξμπουργκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι τυχαίο όταν πρόσωπα της μεγάλης κοινωνίας συναντιούνται αρκετές φορές και σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις όπου εκεί υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι που θέλουν να τους τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις έτυχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα να συναντήσει τον πρίγκιπα Παύλο Γλύξμπουργκ, τον γιο του τέως Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο Β', σε μία παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το 1987.

Συγκεκριμένα η Μαρί Σαντάλ Μίλερ γυναίκα του Παύλου Γλίξμπουργκ από το 1995, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει τον άντρα της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η 52χρονη γυναίκα μοιράζεται συχνά στο Instagram φωτογραφίες και στιγμές από τη ζωή τους στο εξωτερικό αλλά και τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Όπως γράφει η ίδια στην φωτογραφία, δεν είχε ξαναδεί ποτέ αυτή την εικόνα μέχρι που ένας φίλος του γιου της, Αχιλλέα, του την έστειλε.

Στην ρετρό φωτογραφία, βλέπουμε την πριγκίπισσα του λαού με ένα από τα iconic look της, το λευκό militaire ταγιέρ δια χειρός Catherine Walker με χρυσές λεπτομέρειες και λευκό καπέλο Graham Smith. Δίπλα της διακρίνουμε τον νεαρό τότε Έλληνα πρίγκιπα με στρατιωτική στολή να στέκεται προσοχή. Η φωτογραφία είναι από το μακρινό 1987 σε παρέλαση στο Royal Military Academy Sandhurst.

Επίσης σάλος έχει προκληθεί με τη διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα η οποία άφησε τα σκουλαρίκια της στον Ουίλιαμ και εκείνος τα έδωσε στην Κέιτ.

"Με σκότωσε αυτός ο γ... μπάσταρδος" - Χαμός με τα λόγια της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας και σύζυγος του Καρόλου, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Η Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος θρηνούσε την πριγκίπισσα του λαού. Ωστόσο, ποια ήταν τα τελευταία της λόγια, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα;

Όσα δεν ξέραμε για το θάνατό της

Ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να υποστηρίζει πως η Νταϊάνα πίστευε, ότι το τροχαίο δεν ήταν ατύχημα, αλλά στοχευμένο. "Όταν την είδα για πρώτη φορά, φώναζε από τον πόνο και δεν είχε λιποθυμήσει. Φαινόταν ζαλισμένη και αποπροσανατολισμένη, την άκουσα να λέει: "Θεέ μου, τι μου συνέβη;".

"Της είπαν πως έζησε μια τρομερή συντριβή αυτοκινήτου και έπρεπε να παραμείνει ακίνητη. Αρχικά ήταν ψύχραιμη αλλά μετά άρχισε να κραυγάζει από τους πόνους. Τότε, ανάμεσα στις φωνές, την άκουσα να ψιθυρίζει: "Με σκότωσε, αυτός ο γ... μπάσταρδος με σκότωσε. Τι θα απογίνουν τα παιδιά μου;". Λίγη ώρα μετά, λιποθύμησε.

Παρά τους ισχυρισμούς του φερόμενου μάρτυρα, τα όσα δήλωσε δεν συμφωνούν με μαρτυρίες άλλων ατόμων που ήταν παρόντα στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με άλλον επιβεβαιωμένο μάρτυρα, τον πυροσβέστη Χαβιέρ Γκουρμελόν, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, η Νταϊάνα όντως αναρωτήθηκε για το τι συνέβη, άλλα δεν θυμάται να αναφέρεται στον ισχυρισμό ότι κάποιος την ήθελε νεκρή.

"Μπορούσα να δω ότι είχε έναν ελαφρύ κόψιμο στον δεξιό ώμο της, αλλά εκτός από αυτό δεν υπήρχε κανένας άλλος σοβαρός τραυματισμός. Προσπάθησα να την ηρεμήσω ... κινούσε το αριστερό της χέρι που ήταν ελεύθερο, αλλά το δεξί της χέρι ήταν παγιδευμένο", αναφέρει ο Χαβιέρ.

Όταν κατάφεραν να την σύρουν μακριά από τα συντρίμμια, χρειάστηκε να επανεκκινήσουν την καρδιά της. Μετά από αυτό, η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αν και έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει καταλήξει πως η Νταϊάνα δε φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν έγινε η σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα θανάσιμα τραύματά της, θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε. Τον ισχυρισμό αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και ο γιατρός Ρίτσαρντ Σέφερ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με πάνω από 26.000 περιπτώσεις.

"Η σύγκρουση που έγινε δεν ήταν τόσο δυνατή που να δικαιολογεί το θάνατό της. Επίσης, άτομα που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της συντριβής υποστηρίζουν πως η Νταϊάνα ήταν σε θέση να επικοινωνεί και φαινόταν εντάξει.

Όλος τυχαίως, στο δρόμο για το νοσοκομείο αισθανόταν όλο και χειρότερα. Βασικά χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση στο θώρακα - και όλα αυτά προκλήθηκαν από μικρό σκίσιμο σε φλέβα μέσα στα πνευμόνια - ένας πολύ ασυνήθιστος τραυματισμός". Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια σχέση της που αποκαλύφθηκε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share