Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός που έπαιξε και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Τραγικό!

2 Νοεμβρίου 2020 10:41
Θλίψη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός που έπαιξε και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγική είδηση είχε "σκάσει" πριν λίγους μήνες ωστόσο ελάχιστοι ήταν εκείνοι που το είχαν πάρει χαμπάρι!

Ανήμερα του Πάσχα έφυγε από την ζωή αγαπημένος ηθοποιός της θρυλικής σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Ο λόγος για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που στην σειρά έπαιξε τον Θρασύβουλο.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος έφυγε την Κυριακή του Πάσχα (19/04/2020), από την ζωή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε γνωστή και την είδηση ότι πέθανε ένας ακόμα ηθοποιός, ο Χρήστος Ανστασόπουλος.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα καθώς αυτός και η οικογένειά του πέρασαν κατοχή. Μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ ο πατέρας του πέθανε στα 38 του χρόνια. Είχε αρκετά αδέρφια και μια σπουδαία μάνα, που ενώ ήταν αγράμματη, ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα. Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το «ψέμα» που και οι φανατικοί της σειράς είχαν πιστέψει (Video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ο Χάρης Ρώμας και η Ελένη Ράντου ήταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, τότε υπήρξε μία φήμη που... μπέρδεψε ακόμα και τους φανατικούς της τηλεοπτικής σειράς. Επίσης, μια μεγάλη ανατροπή υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς φαίνεται πως… «Ελένη Βλαχάκη» δεν υπήρχε στην αρχή, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Αναφερόμαστε στο μωρό που εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Μωρό μου, Μωρό μου εσύ». Τότε σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί, το παιδί ήταν της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όμως, η αλήθεια δεν ήταν αυτή.

Ο Χάρης Ρώμας είχε σπεύσει να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια ενώ η έτερη σεναριογράφος της σειράς, Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει πως στο επεισόδιο είχαν παίξει δύο μωρά, τα οποία δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το επεισόδιο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share