Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρβέλας και Πάνια «μαζί» μετά το χωρισμό! (Video)

Πήγε στην εκπομπή της, ποιο τραγούδι του αφιέρωσε

2 Νοεμβρίου 2020 08:42
Καρβέλας και Πάνια «μαζί» μετά το χωρισμό! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετούς μήνες μετά το χωρισμό τους, Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας είχαν βρεθεί ξανά μαζί, με τον συνθέτη να βρίσκεται στο στούνιο της εκπομπής «Parole» πριν από μερικά χρόνια! Ενώ, αυτή είναι η γυναίκα που ΧΩΡΙΣΕ Πάνια και Καρβέλα.

Βασική καλεσμένη της βραδινής εκπομπής του Epsilon ήταν η Γωγώ Τσαμπά και λίγο πριν αρχίσει το γλέντι στο στούντιο, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Θα πάμε σε ένα τραγούδι, το οποίο βρίσκω συγκινητικό κομμάτι, θέλω να το αφιερώσω κι εγώ και όλα τα μέλη της εκπομπής σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε πολύ, έναν μεγάλο συνθέτη που βρίσκεται κοντά μας και έχει έρθει να δει από κοντά την Γωγώ Τσαμπά. Θα ήθελα το τραγούδι “Ρίξε μου το ραβασάκι” να το αφιερώσω στον Νίκο Καρβέλα».

Σύμφωνα με όσα είπε η Αννίτα Πάνια, η αιτία της παρουσίας του Νίκου Καρβέλα στην εξέδρα της εκπομπής ήταν για να δει από κοντά την καλεσμένη της, Γωγώ Τσαμπά.

Δείτε το απόσπασμα:

Πανικός για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα: Οι υστερίες έκαναν τον κόσμο να ξεσηκωθεί

Πανικός υπήρξε με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, που επιδόθηκαν σε φωνές και υστερίες μπροστά σε όλο τον κόσμο, που τους παρακολουθούσε εμβρόντητος και, μετά, ξεσηκώθηκε από τη συμπεριφορά τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από δυο καλοκαίρια. Η Αννίτα Πάνια, για την οποία επικράτησε σάλος πρόσφατα, κατέβηκε με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του.

Ήδη μάλιστα είχε γίνει η πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπου προκλήθηκε και ο πρώτος καβγάς του πρώην ζευγαριού.

Ένας καβγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από την Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο τότε εν διαστάσει ζευγάρι υπήρχαν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καβγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share