Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη

Στο φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά το θάνατό του

27 Οκτωβρίου 2020 11:29
Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο και ποια η ανατροπή με τη... μυστική νεκροψία;

Σοκ είχε προκαλέσει στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας είχε καταθέσει, ότι για τη δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής.

Συνέδεσε μάλιστα, την πληροφορία αυτή με τη σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή "Άραβα" που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σ3x και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Στη δίκη κατέθεσαν, επίσης, μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίθηκαν και αφερέγγυοι, ότι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως, ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που είχε έρθει να ανατρέψει τα "δεδομένα" ήταν η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο φαινόταν ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου "ήρθε" από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας. Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ ποιος ήταν ο φονιάς του.

Προφητεία φρίκη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου - "Από βδομάδα θα μάθεις κάτι και..."

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγήθηκαν στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις σελίδες της δικογραφίας.

Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την πόρτα του.

Ωστόσο, αρκετά ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη ενός γυμναστή, φίλου του, ο οποίος είχε αναφερθεί σε μια προφητική συνομιλία, τρεις ημέρες πριν την τραγωδία.

Ο γυμναστής που γνώρισε ο ηθοποιός στα καμαρίνια - Η προφητική συνομιλία τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία

Στενή σχέση διατηρούσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος με 44χρονο γυμναστή από τον Πειραιά, ο οποίος κατέθεσε στην Ασφάλεια στις 6/6/08. Με το θύμα είχε γνωριστεί το 2001, όπως διηγείται, στο θέατρο "Βεάκη", στην παράσταση "Νυφικό κρεβάτι", όταν ως θεατής τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του για να του εκφράσει τον θαυμασμό του.

Με τον Σεργιανόπουλο ο μάρτυρας βρισκόταν και έκαναν παρέα από το 2001-2005, μετά τον έχασε και οι επαφές τους ελαττώθηκαν. Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη που κάνει ο γυμναστής για μία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με το θύμα στις 31/5/08, τρεις μέρες πριν από το θάνατό του, που θεωρείται προφητική για το τι θα επακολουθούσε:

– Έχεις νέα; τον ρώτησα.
– Ναι, πολλά, είπε το θύμα.
– Καλά νέα; τον ρώτησα.
– Τα περισσότερα κακά, μου είπε.

"Επέμεινα να μου πει τι ακριβώς και μου απάντησε ότι αυτά δεν λέγονται και μου είπε 'από βδομάδα θα μάθεις κάτι και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό' και έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά με πήρε στο κινητό και μου ζήτησε να του βρω αποκόμματα με θετικές κριτικές για το παίξιμό του στο σίριαλ και ότι τα ήθελε για την επόμενη ημέρα. Εγώ του είπα ότι δεν μπορούσα να τα βρω και κλείσαμε το τηλέφωνο. Όσο μιλούσαμε στο τηλέφωνο, κατάλαβα ότι πάλι ήταν πιωμένος ή είχε πάρει κόκα.

Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε στο τηλέφωνο. Τη Δευτέρα 2/6/08 του τηλεφώνησα, αλλά δεν απαντούσε και είχε κλειστό και τον τηλεφωνητή. Εγώ του είχα τηλεφωνήσει για να δω τι κάνει, γιατί δεν τον είχα ακούσει καλά στο τηλέφωνο το Σάββατο.

Την Τετάρτη 4/6/08 γύρω στις 10.00 το πρωί άκουσα στην τηλεόραση, ότι δολοφόνησαν τον Νίκο στο σπίτι του. Τα έχασα και πήρα τηλέφωνο τον Μάκη και εκείνος μου είπε ότι θα ερχόταν στην υπηρεσία για να καταθέσει και του είπα ότι κάποια στιγμή θα ερχόμουν κι εγώ, όπως και ήρθα. Μιας και αναφερθήκαμε στο δημοφιλή ηθοποιό, δείτε εδώ ποιος κατοικεί στο σπίτι που δολοφονήθηκε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share