Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι παντρεμένη

Αγνώριστη!

26 Οκτωβρίου 2020 17:35
Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Δεν φαντάζεστε με ποιον είναι παντρεμένη

Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Η ηθοποιός που άφησε εποχή μέσα από τις ατάκες της αναβίωσε πριν λίγο καιρό μέσα από το Tik Tok κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως είναι σήμερα.

Σοκ δεν μας προκάλεσε η μεγάλη της αλλαγή αλλά ο γάμος της με γνωστό ηθοποιό που δεν είχαμε ιδέα.

Για την Ελένη Σιδερά, ο ρόλος της Νταίζης Υφαντή στη συγκεκριμένη σειρά, μιας μαθήτριας στην τάξη της κυρίας Τόγκα την οποία ενσάρκωνε η αγαπημένη Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξε σημαντικός για την εξέλιξη της πορείας της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Υφαντή ήταν η μονίμως αδιάβαστη μαθήτρια η οποία είχε μεγαλύτερη από ό,τι θα έπρεπε, δόση ρομαντισμού στην ψυχοσύνθεση της και ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Αχμέντ.

Όσοι ήσασταν φανατικοί της σειράς θα θυμάστε πως η μητέρα της Νταίζης Υφαντή δεν ήθελε ούτε να ακούει για τον Αχμέντ με την ίδια την Υφαντή να δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά στυλ καθώς δεν είχε βρει ακόμα τι της ταίριαζε. Κορυφαίο ήταν το στυλ της... «γκοθομεταλού» που μας είχε προκαλέσει πολύ γέλιο.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, η Ελένη Σιδερά η οποία εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με το ραδιόφωνο ως παραγωγός, είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Παρίση και είναι μητέρα δύο παιδιών. Μαζί ζουν στην Κύπρο και απολαμβάνουν μία ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Θυμάστε τη Δεβόρα από το "Εκείνες κι εγώ"; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Γιάννης Μπέζος

19 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 “Εκείνες κι εγώ”, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, μέσα από την οποία γνωρίσαμε την Νίκη Σερέτη, στο ρόλο της “Δεβόρας“. Πώς είναι σήμερα η όμορφη ηθοποιός;

Η Δεβόρα μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου με τις ατάκες της και τους αναγραμματισμούς της καθώς ο ρόλος της την ήθελε να μιλάει σπαστά ελληνικά. Ακόμη και σήμερα όλοι θυμόμαστε την επική "σκαπανόπιτα" και τα "ντομά με αυγάτες". Η Νίκη Σερέτη εκτός από υπερταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πανέμορφη γυναίκα και παραμένει μια κούκλα ακόμη και στα 46 της χρόνια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που έπαιξε με το Γιάννη Μπέζο και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ντίνα από το "Ακρώς Οικογενειακόν".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share