Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022

Σεισμός στο Buckingham: Στο γάμο της Νταϊάνας και του Κάρολου ήταν καλεσμένη η...

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

25 Οκτωβρίου 2020 17:50
Σεισμός στο Buckingham: Στο γάμο της Νταϊάνας και του Κάρολου ήταν καλεσμένη η...

Σείεται κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε μετά από τόσα χρόνια! Ο Κάρολος κάλεσε την Καμήλα στον γάμο του με την Νταϊάνα ως ερωμένη του και εκείνη δε δίστασε και πήγε, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η "άρρωστη" συνομιλία τους.

Ο έρωτας του πρίγκιπα με την Καμήλα ήταν γνωστός ωστόσο το πρωτόκολλο του επέβαλε να παντρευτεί μία πιο νέα κοπέλα. Ο γάμος της Νταϊάνα με τον Κάρολο ωστόσο σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από ένα περιστατικό που “θάφτηκε” για χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι άλλοτε διάδοχοι του θρόνου, βρισκόταν και η Καμήλα η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε πάψει να είναι ερωμένη του Καρόλου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της πραγματικής αγάπης του άντρα της.

Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο:

Νταϊάνα Κάρολος γάμος

«Βρέθηκε νεκρή στην Ελλάδα» - «Παγωμάρα» με την αποκάλυψη για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«Παγωμάρα» έφερε η αποκάλυψη γύρω από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με μια αναφορά να γίνεται για την χώρα μας και, συγκεκριμένα, την Κρήτη.

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει ξανά την παράξενη ιστορία της κρυφής κόρης του Πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, όμως όταν τη μάθεις θα συμφωνήσεις ότι πρόκειται για ένα σενάριο σαν αυτά στις ταινίες φαντασίας.

Η Σάρα – όπως υποτίθεται ότι ήταν το όνομα της γυναίκας – γεννήθηκε το 1981 και έζησε υπό άκρα μυστικότητα στην Αμερική, ενώ τελικά έχασε τη ζωή της στην Κρήτη, με μια καταγγελία σοκ επίσης να υπάρχει από την Νταϊάνα για το ατύχημα που σχεδίαζε ο σύζυγός της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα κόρη Κρήτη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στη Νταϊάνα, η οποία ήταν τότε μόλις 19 ετών. Περνώντας από τις προαπαιτούμενες εξετάσεις υγείας για να διαπιστώσει το παλάτι ότι είναι καλά, λέγεται ότι ο γυναικολόγος που την εξέτασε κράτησε ένα ωάριό της, όπως και σπερματοζωάρια από τις εξετάσεις του Καρόλου και έκανε τεχνητή γονιμοποίηση σε μια άλλη γυναίκα, η οποία ήταν ουσιαστικά παρένθετη μητέρα. Η εγκυμοσύνη αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1980 και η Σάρα, η κόρη του Kαρόλου και της Νταϊάνα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981.

Η συνέχεια της ιστορίας θέλει τη Σάρα να μεγαλώνει στις ΗΠΑ με το παλάτι να τη χρηματοδοτεί όλη της τη ζωή, ενώ υποτίθεται ότι τα δυο αδέρφια της γνώριζαν την ύπαρξή της, όπως και η Κέιτ Μίντλετον. Η φωτογραφία της Σάρα είχε γίνει και πρωτοσέλιδα με το Παλάτι να μην ασχολείται καθόλου με την είδηση.

Όσο για το τέλος της Σάρα, λέγεται ότι ήταν τραγικό, αφού η ίδια σκοτώθηκε στην Κρήτη ενώ έκανε διακοπές.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share