Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτοιμη να ανοίξει επιχείρηση στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση - Έκανε το μεγάλο βήμα

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα;

24 Οκτωβρίου 2020 07:32
Έτοιμη να ανοίξει επιχείρηση στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση - Έκανε το μεγάλο βήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επιστροφή της στην Ελλάδα φαινόταν να ετοιμάζει η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, που τόνιζαν πως σκόπευε να κινηθεί επιχειρηματικά στην χώρα, κάνοντας το μεγάλο βήμα.

H σχέση της Αθηνάς Ωνάση με την Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη, αφού η μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει κόψει κάθε δεσμό με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Αφού πούλησε τον Σκορπιό, στον οποίο δεν ερχόταν ούτως ή άλλως, η 31χρονη δεν επισκέπτεται ποτέ την Ελλάδα.

Το μόνο που «μαρτυρά» την ελληνική καταγωγή της, εκτός φυσικά από το επίθετο του παππού της, είναι το γεγονός ότι στους ιππικούς αγώνες που παίρνει μέρος, διαγωνίζεται εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Αυτό φαινόταν σιγά σιγά, με την Αθηνά να αναζητά μια μεγάλη έκταση - μεγαλύτερη των 50 στρεμμάτων στα Μεσόγεια της Αττικής - προκειμένου να την αξιοποιήσει για τη μεγάλη αγάπη της, τα άλογα.

Η Ελληνίδα κληρονόμος, φερόταν να θέλει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο ιδιωτικό συγκρότημα ιππασίας στην Ελλάδα το οποίο θα περιλάμβανε στάβλους, προπονητικές εγκαταστάσεις αλλά και μια υπερπολυτελή λέσχη, στην οποία θα έκαναν συναντήσεις όλοι οι Έλληνες λάτρεις της ιππασίας.

Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στη συγκεκριμένη έκταση φερόταν να σχεδιάζει να χτίσει και μια πολυτελή κατοικία, όπου θα διέμενε η ίδια όταν θα βρισκόταν στη χώρα μας.

Βέβαια, το συγκεκριμένο project απαιτούσε χρόνο και χρήματα, ωστόσο η «χρυσή κληρονόμος» ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν έγινε ποτέ.

"Η ζωή μου ορίζεται από..." Βόμβα από την Αθηνά Ωνάση

Δεν είχε τέλος ο Γολγοθάς της Αθηνάς Ωνάση. Η διάσημη κληρονόμος -πριν χρόνια- αποφάσισε να χωρίσει μετά από 11 χρόνια γάμου από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αφού ήρθε αντιμέτωπη με την απιστία και είδε τη ζωή της να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Πριν λίγα χρόνια, έσκασε σα βόμβα η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αλλά και της απιστίας. Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της εφημερίδας “El Mundo", ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά με την 43χρονη αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon. Η Pilar είχε έρθει πολύ κοντά με τον Αλβάρο και οι φήμες πως αυτή διέλυσε το γάμο του με την Αθηνά φούντωσαν.

Εκείνη, δεν είχε πάρει θέση και είχε μείνει σε μια ανάρτηση στο Facebook που ανέφερε: "Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου. Αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες μου". Η Αθηνά είχε μείνει σιωπηλή, ενώ μόνο ο Αλβάρο με ένα μήνυμα (που κατέβασε λίγο αργότερα από το προφίλ του) είπε πώς όλα ήταν ψέματα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, ήταν η κληρονόμος να κλειστεί στον εαυτό της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share