Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θλίψη για τη Βάσω Λασκαράκη - Απαρηγόρητη μπροστά στον Σουλτάτο

Τι έγινε στις διακοπές τους;

23 Οκτωβρίου 2020 16:43
Θλίψη για τη Βάσω Λασκαράκη - Απαρηγόρητη μπροστά στον Σουλτάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη κατέβαλε τη Βάσω Λασκαράκη, που ήταν απαρηγόρητη μπροστά στον Λευτέρη Σουλτάτο, τη στιγμή που ζούσαν όμορφες στιγμές στην Κρήτη.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά «βομβαρδίζει» τους followers της στο Instagram με όμορφες φωτογραφίες από το νησί.

Αυτή τη φορά η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο Instagram μια νοσταλγική φωτογραφία από το πατρικό σπίτι της πεθεράς της, που θυμίζει κάτι από τα παλιά, ενώ μαζί με το σύζυγό της τώρα πήραν μια έκρακτη απόφαση.

Μάλιστα συνόδεψε την ανάρτησή της με πολύ τρυφερά λόγια: «Στο πατρικό σπίτι της πεθεράς μου στο χωριό Ξενιάκος ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει σε άλλες δεκαετίες μακρινές! Παλιές κανάτες με σεμεδάκι, ελληνικός καφες λίγο σπιτικό κέικ ,τυρί ντόπιο και σταφύλια που τα παιδιά έκοψαν μόνα τους από την κληματαριά του σπιτιού και ομολογουμένως ήταν τα πιο αρωματικά που δοκιμάσαμε τα τελευταία χρόνια», έγραψε η ηθοποιός και στη συνέχεια μίλησε για τις ομορφιές της Κρήτης που πρέπει να δει κάποιος όταν την επισκεφθεί.

«Η Κρήτη είναι ένας τόπος ιδιαίτερος ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις. Με αμέτρητες ομορφιές …βουνά,φαράγγια, παραλίες,χωριά, λίμνες, μονές και εκκλησίες! Ένας τόπος που θέλει να έχεις όρεξη … όρεξη για φαγητό,για περπάτημα,για εξερεύνηση,για διαδρομές, για γνωριμίες, για ρακί! Κάποιοι θα τον λατρέψουν κάποιοι πάλι ίσως όχι. Όμως κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι παντού θα βρει κάτι να τον συναρπάσει κάτι που θα θυμάται πάντα …μια γεύση,μια παραλία,ένα ηλιοβασίλεμα,μια διαδρομή! Κάποιοι τυχεροί που έρχονται χρόνια διακοπές στην Κρήτη έχουνε βρει έναν μικρό παράδεισο κάπου σε μιαν άκρη (κυρίως στον νότο του νησιού) και περιμένουν έναν χρόνο ολόκληρο να ταξιδέψουν ως εκεί! Τα Χανιά,το Ηράκλειο ,το Ρέθυμνο, ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τις κεντρικές τους πόλεις όμως τα χωριά είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις και κλέβουν την παράσταση όταν τα επισκεφτείς».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share