Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

«Τον εξαπατούσα, ναι το παραδέχομαι…» - Σάλος με την ομολογία του Γιώργου Τράγκα

Σοκαριστική αποκάλυψη!

23 Οκτωβρίου 2020 14:24
«Τον εξαπατούσα, ναι το παραδέχομαι…» - Σάλος με την ομολογία του Γιώργου Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει με την ομολογία του ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος σε έναν από τους πιο μεγάλους του καβγάδες στην ελληνική τηλεόραση, είχε μιλήσει για εξαπάτηση και ανατρίχιασε άπαντες στον αέρα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που προκάλεσε πανικό χωρίς προηγούμενο με μια καταγγελία του, έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική δημοσιογραφία, στη διάρκεια μιας «πλούσιας» διαδρομής, όπου φυσικά και οι εντάσεις δεν έλειψαν. Πολλές εξ αυτών σημειώθηκαν στον Alter, όπου συμμετείχε για πολύ καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Εκεί είχε τσακωθεί άγρια με τον Χρήστο Κώνστα, με το θέμα τότε να αφορά την οικονομική κρίση, που είχε «ξεσπάσει» στην χώρα. Οι δυο τους διαφωνούσαν σχετικά με το πώς θα μπορούσε να ξεφύγει η Ελλάδα από αυτή την κρίση. Ανάμεσα στις κουβέντες, που αντάλλαξαν, παραδέχθηκαν πως οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες εξαπατήθηκαν και από τους δημοσιογράφους, εξαιτίας της παραπληροφόρησής τους.

Πανικός για τον Γιώργο Τράγκα - Επανήλθε ο μεγάλος εφιάλτης 5.5 χρόνια μετά

Πανικός επικράτησε για τον Γιώργο Τράγκα, με το μεγάλο εφιάλτη να επανέρχεται 5.5 χρόνια μετά για ένα Μέσο Ενημέρωσης, με το οποίο είχε συνεργαστεί.

Συγκεκριμένα, μπορεί η συνεργασία του Real 97.8 με τον Γιώργο Τράγκα να έχει ολοκληρωθεί προ πολλού, ωστόσο ο σταθμός σε συνδυασμό με τα (απελπιστικά) αργά αντανακλαστικά του ΕΣΡ συνεχίζει να τιμωρείται για τα όσα είχαν ειπωθεί από την εκπομπή του έμπειρου δημοσιογράφου. Μετά από… 5,5 χρόνια και έναν μήνα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ανέβασε στη διαύγεια απόφαση με την οποία επιβάλλει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ στον Real 97.8 για «εκ προθέσεως συγκεκαλυμμένη διαφήμιση» από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Το επίμαχο πρόγραμμα μεταδόθηκε στις 4 Μαρτίου του 2015. Εκεί, σύμφωνα με την απόφαση, έγινε έμμεση προώθηση μιας κάρτας υγείας, με τον γνωστό δημοσιογράφο να βγάζει στον αέρα εκπρόσωπό της, με σκοπό τη διαφήμιση και την παροχή προσφορών στους ακροατές του ραδιοσταθμού.

Γιώργος Τράγκας εφιάλτης

«Η ανακοίνωση των «προνομίων» της εν λόγω κάρτας υγείας έλαβε χώραν κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής, ώστε οι ακροατές του εγκαλούμενου ραδιοφωνικού σταθμού μπορούσαν ευλόγως να αποκομίσουν την αίσθηση ότι παρακολουθούσαν ένα θέμα της κανονικής ροής της εκπομπής με ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι μια εμπορική παρουσίαση με περιεχόμενο που έχει προσυμφωνηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων μερών […]. Δεν υφίσταται, επομένως, η κατά νόμον επιβαλλόμενη διάκριση μεταξύ συντακτικού περιεχομένου και διαφημιστικού χρόνου», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΕΣΡ στο σκεπτικό του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share