Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Η ζωή μου ορίζεται από..." Βόμβα από την Αθηνά Ωνάση

Όσα δεν ξέραμε!

23 Οκτωβρίου 2020 07:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είχε τέλος ο Γολγοθάς της Αθηνάς Ωνάση. Η διάσημη κληρονόμος -πριν χρόνια- αποφάσισε να χωρίσει μετά από 11 χρόνια γάμου από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αφού ήρθε αντιμέτωπη με την απιστία και είδε τη ζωή της να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Πριν λίγα χρόνια, έσκασε σα βόμβα η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αλλά και της απιστίας. Σύμφωνα με το τότε δημοσίευμα της εφημερίδας “El Mundo", ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά με την 43χρονη αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon. Η Pilar είχε έρθει πολύ κοντά με τον Αλβάρο και οι φήμες πως αυτή διέλυσε το γάμο του με την Αθηνά φούντωσαν.

Εκείνη, δεν είχε πάρει θέση και είχε μείνει σε μια ανάρτηση στο Facebook που ανέφερε: "Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου. Αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες μου". Η Αθηνά είχε μείνει σιωπηλή, ενώ μόνο ο Αλβάρο με ένα μήνυμα (που κατέβασε λίγο αργότερα από το προφίλ του) είπε πώς όλα ήταν ψέματα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, ήταν η κληρονόμος να κλειστεί στον εαυτό της. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ όσα είχε πει για το θάνατο που την τσάκισε.

Χυδαία επίθεση στην Αθηνά Ωνάση: "Δε μπορεί να μου..."

Πανικός είχε επικρατήσει ανάμεσα στον Αλβάρο και την Αθηνά Ωνάση, καθώς ο ίδιος της είχε κάνει μια χυδαία "επίθεση".

"Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δε μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Αλβάρο". Αυτός ήταν ο τίτλος δημοσιεύματος γνωστής Lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας, η οποία ανέφερε, ότι η κατάθλιψή της προήλθε από το γεγονός πως δε μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στο σύντροφό της.

Κάποιοι αναφέρουν πως το δημοσίευμα ήταν κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, πρόκειται για μια είδηση που συζητιέται. Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε αποκαλυφθεί για την απιστία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share