Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

"Έριχνε λάσπη στη Νταϊάνα. Δεν έπρεπε να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο" - Καταγγελία βόμβα για τον Κάρολο

Έχει ταράξει όλο το Buckingham!

18 Οκτωβρίου 2020 09:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε προκάλεσε ταραχή στο Buckingham. Αυτή τη φορά έγινε γνωστή μία καταγγελία για τον Κάρολο, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει "λάσπη" στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ακόμα και μετά από το θάνατό της και συγκεκριμένα, στην ημέρα της κηδείας της.

Το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Κάρολος σύμφωνα με το βιβλίο Battle of Brothers, ήρθε λίγο πριν την κηδεία της λαίδης προς τον αδερφός της, Charles Spencer, τον 9ο Κόμη Spencer.

Οι δύο οικογένειες διαφώνησαν στο πώς θα διεξαχθεί η κηδεία, με την οικογένεια της πριγκίπισσας να επιμένει στο ότι θα ήταν λάθος να αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν σε μία δημόσια πομπή κηδείας πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν διαφωνήσει με τη συγκεκριμένη απόφαση του παλατιού, ενώ οι δύο πρίγκιπες έχουν αποκαλύψει σε δηλώσεις τους πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχαν κληθεί να κάνουν.

Αυτή είναι η καταγγελία που έγινε

"Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα έπρεπε να περπατήσει στη μεγάλη πομπή με τους δύο γιους του δίπλα του", έγραψε ο Lacey σε αποσπάσματα που έχει στην κατοχή του το People, "αλλά ο θείος Charles Spencer δεν συμφώνησε.

Ήταν ήδη θυμωμένος εκ μέρους της οικογένειάς του που η κηδεία της αδερφής του είχε μετατραπεί σε μια βασιλική περίσταση, και ήταν ιδιαίτερα αντίθετος στην ιδέα ότι τα νεαρά ανίψια του θα έπρεπε να περπατήσουν την ενός μιλίου διαδρομή πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους".

"Ο Spencer αισθάνθηκε απόλυτα σίγουρος ότι η Νταϊάνα θα ήταν τρομοκρατημένη με την ιδέα ότι οι γιοι της πρέπει να υποστούν μια τέτοια δοκιμασία", πρόσθεσε o Lacey. Τα είχε ήδη πει στον Κάρολο όλα αυτά. Μία διαφωνία μεταξύ τους "είχε τελειώσει με τον κόμη να κλείνει το τηλέφωνο στον γαμπρό του αφού ο Κάρολος έκανε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό σχόλιο για την Νταϊάνα".

Τελικά ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ακολούθησαν την πομπή έχοντας στο πλευρό τους τόσο τον Κάρολο όσο και τον παππού τους, Φίλιππο. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, διαβάστε εδώ την άρρωστη συνομιλία του Καρόλου και της Καμίλα, που την έκανε έξαλλη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share