Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τραγική φιγούρα στο πλευρό του η…

Δεν το ξεχνά μέχρι και σήμερα...

10 Οκτωβρίου 2020 10:12
«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τραγική φιγούρα στο πλευρό του η…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» ήταν το πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη, με μια γυναίκα να είναι η τραγική φιγούρα στο πλευρό του και στις δύσκολες στιγμές, που περνούσε.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, που έζησε το απόλυτο «θρίλερ», είχε αναφέρει στη διάρκεια της εκπομπής του, ότι ήταν μια δύσκολη μέρα για αυτόν, αλλά και τον ΑΝΤ1, καθώς θρηνούσαν όλοι τον χαμό του Μίνωα Κυριακού, του ανθρώπου που «έχτισε» αυτό το οικοδόμημα στο Μαρούσι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, λόγω των πολλών χρόνων που βρίσκεται στο κανάλι, είχε αποκτήσει μια φιλική σχέση με τον Μίνωα Κυριακού, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από μια συνέντευξή του, οπότε όπως είναι λογικό, ο χαμός του μεγαλοεπιχειρηματία τον στεναχώρησε και τον στεναχωρεί μέχρι και σήμερα.

Η συμπαρουσιάστριά του, Αλεξάνδρα Καϋμένου, όπως και η υπόλοιπη ομάδα του, ήταν τραγικές φιγούρες δίπλα του, με το κλίμα να είναι «βαρύ» εκείνη τη μέρα, αφού στον ΑΝΤ1 δεν ξεχνούν ποτέ τη 2α Ιουλίου.

«Δυστυχώς ξεκίνησε η διαδικασία…» - Το πρόβλημα υγείας που «τσάκισε» τον Γιώργο Παπαδάκη

Ένα πρόβλημα υγείας «τσάκισε» τον Γιώργο Παπαδάκη, που έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αυτή αφορούσε συνεργάτη του.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος παρουσιαστής, που περνά επίσης δύσκολες στιγμές, ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό, μαζί με τη σύζυγό του.

Όπως εξήγησε αυτός ήταν ουσιαστικά και ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να παρουσιάζει για μεγάλο διάστημα την εκπομπή από το σπίτι.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας”», είπε μεταξύ άλλων.

Ο συνεργάτης του από την άλλη, είπε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε όσο νοσούσε: «Η εμπειρία μου ήταν πραγματικά τρομακτική. Επί δύο μήνες είχα πολύ μεγάλες μυαλγίες, είχα δύσπνοιες, πραγματικά δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, ότι δεν ήξερα τι μου ξημερώνει», είπε ο Δημήτρης Χριστούλιας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share