Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Δε φαντάζεστε πόσες δραχμές έπαιρνε για κάθε ταινία - Εξωπραγματικό ποσό

Για πρώτη φορά στο φως!

8 Οκτωβρίου 2020 09:57
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Δε φαντάζεστε πόσες δραχμές έπαιρνε για κάθε ταινία - Εξωπραγματικό ποσό

Πασίγνωστος πρωταγωνιστής του κινηματογράφου είχε μιλήσει για τις αμοιβές και για τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Τι είχε αποκαλύψει για τις δραχμές που έπαιρνε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στις ταινίες;

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει ο ταλαντούχος Κώστας Βουτσάς, ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε για κάθε του ταινία 300.000 δραχμές. Τι είχε πει αναλυτικά;

"Ήμουν στο γραφείο του Φίνου και μιλάγαμε για δουλειές, οπότε τον παίρνει ο θυρωρός και του λέει 'είναι ο Χατζηχρήστος', 'δεν είμαι εδώ' λέει και το κλείνει. Μετά από λίγο τον ξαναπαίρνει ο θυρωρός και του λέει 'είναι στο τηλέφωνο ο κ. Χατζηχρήστος και θέλει να σας μιλήσει' και του απαντάει 'δεν είμαι εδώ πες του'.

Και μου λέει εμένα ο Φίνος 'έχει κάνει τόσες ταινίες, έχει φθαρεί, τι να τον κάνω;'. Και τον έδιωξε. Και λέω εγώ από μέσα μου 'εμένα αυτό δεν θα μου το κάνεις ποτέ' και έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000. Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια…", είχε δηλώσει ο ηθοποιός. Μιας και αναφερθήκαμε στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δείτε εδώ τη γυναικάρα που λίγο έλειψε να διαλύσει το γάμου του.

Σάλος με τη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Σάλος είχε ξεσπάσει με την περιουσία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ! Ο ίδιος, δεν την άφησε στον γιο του, Γιάννη, αλλά σε άλλους κληρονόμους! Θα σας παρουσιάσουμε όσα είχαν ειπωθεί.

Οι δύο από τους επτά συνολικά κληρονόμους του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Κατερίνα και η Έλενα Παπαμιχαήλ, εμφανίστηκαν σε παλαιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησαν για τη μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με αφορμή την κληρονομιά.

Η Έλενα Παπαμιχαήλ, μάλιστα, είχε αναφερθεί και σε όσα της καταλογίζει ο ξαδελφός της, σχετικά με τις διαφορές τους από την κοινή επιχειρηματική απόπειρα που είχαν κάνει στο παρελθόν, ανοίγοντας ένα καφέ.

"Είχαμε συμφωνήσει να πάρουμε ένα καφέ στη Γλυφάδα και να βάλουμε από 20 εκατομμύρια ο καθένας. Είχαμε πει ότι ο Γιάννης θα δίνει το "παρών" στο μαγαζί. Εκείνος ερχόταν μόνο για να παίρνει την είσπραξη. Μετά από τέσσερα χρόνια, άρχισε να με παίρνει και να μου ζητάει να του δώσω πίσω τα λεφτά που είχε βάλει και ακόμα περισσότερα. Άρχισε να μου στέλνει εξώδικα και τέτοια. Τελικά πούλησα το μαγαζί. Πήρε πίσω τα χρήματα που είχε βάλει. Όχι τα επιπλέον που ζητούσε. Όσα είχε βάλει, 20 εκατομμύρια".

Η Έλενα Παπαμιχαήλ είπε, επίσης ότι όσα χρήματα είχε αφήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ (140.000 ευρώ) αντίθετα από τη θέλησή του τα έδωσαν στο γιο του και δήλωσε στεναχωρημένη που έχουν φτάσει σε σημείο να μην μιλάνε, ενώ στο παρελθόν ήταν πολύ αγαπημένα ξαδέλφια. Μιας και αναφερθήκαμε στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δείτε εδώ με ποια τα είχε παράλληλα με την Βουγιουκλάκη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share