Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Χάρι τραυματίστηκε όταν ήταν 3 ετών - Τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες

Δεν το ήξερε κανείς!

4 Οκτωβρίου 2020 07:43
Ο Χάρι τραυματίστηκε όταν ήταν 3 ετών - Τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες

Όλοι ξέρουμε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά. Υποστήριζε με θέρμη τα ανθρώπινα δικαιώματα, ειδικά εκείνα των μειονοτήτων και των θυμάτων του AIDS. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος στην καρδιά της κατείχαν τα παιδιά της, και όπως γίνεται και με όλους τους γονείς, τα αγόρια της ήταν συνέχεια υπό την επίβλεψή της.

Η πριγκίπισσα έδειχνε την αγάπη για τα παιδιά της δημόσια αλλά και με τρόπους που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η ίδια είναι η πιο τρανή απόδειξη πως, ανεξάρτητα από βασιλικό αίμα ή κοινωνική τάξη, μια μαμά είναι πάντα μαμά. Αυτή η ιστορία που έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό το αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Τι είχε κάνει όταν χτύπησε ο γιος της;

Η Νταϊάνα ήταν αφοσιωμένη μητέρα, αυτό το ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν είχαμε ιδέα σε πόσο μεγάλο βαθμό το είχε αποδείξει. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, ένας φίλος της Νταϊάνα, ο τραγουδιστής Πάτι Μπολάι, περιγράφει μια σκηνή όπου ο πρίγκιπας Χάρι ξαφνικά αρρώστησε και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο.

Η Νταϊάνα αποφάσισε όχι μόνο να παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά και να κοιμηθεί στο πάτωμα δίπλα στον γιο της. Και αυτό για να μην αποχωριστεί το παιδί, που ήταν τότε μόλις τριών ετών. Το να κοιμάται μια πριγκίπισσα στο δάπεδο είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Αλλά εκείνη επέμεινε και το προσωπικό του νοσοκομείου έτρεξε να βρει ένα στρώμα ώστε τουλάχιστον να μπορεί να παραμείνει με σχετική άνεση στο πάτωμα. Η Νταϊάνα ήταν μόλις 26 ετών τότε. Αυτό αποδεικνύει, αν κάποιος αμφέβαλε, το είδος του ανθρώπου αλλά και τη μεγάλη αγάπη και δύναμη που είχε η πριγκίπισσα στην καρδιά της.

Ο θάνατός της το 1997 προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν αναπάντεχος ιδιαίτερα για τα παιδιά της, τον Ουίλιαμ και τον Χάρι, που έχασαν τόσο πρόωρα την πανέμορφη και χαρισματική μαμά τους. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ όσα είπε αμέσως μετά το τροχαίο της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share