Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είναι ψέματα ότι πέθανε από..." - Αποκαλύψεις "φωτιά" για το θάνατο που στοιχειώνει την Αθηνά Ωνάση

Όλη η αλήθεια!

2 Οκτωβρίου 2020 16:46

19 Νοεμβρίου 1988. Η Χριστίνα Ωνάση βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα διαμερίσματος (της φίλης της Μαρίνας Ντιντερό) στο Μπουένος Αΐρες. Ο θάνατος της γυναίκας που είχε όλα τα φόντα να είναι η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο και κατέληξε η πιο δυστυχισμένη, παραμένει και σήμερα μυστήριο.

Νέες αποκαλύψεις "φωτιά" έρχονται στο φως για το θάνατο που στοίχειωσε την Αθηνά Ωνάση.

Η οικονόμος της Χριστίνας Ωνάση παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την κόρη του Έλληνα μεγιστάνα, αλλά και τον θάνατό της. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η οικονόμος της "χρυσής" οικογένειας κάνει αποκαλύψεις, δείτε εδώ όσα είχε πει για το θάνατο του Αλέξανδρου και τι έκανε ο πατέρας του.

Οι μαρτυρίες μάλιστα της Ελένης Σύρου για τα αίτια θανάτου της Ωνάση αλλάζουν τα δεδομένα για τον θάνατο της.

«Πέθανε στο πλευρό μου, είναι ψέματα ότι πέθανε από φάρμακα. Δεν είχα προλάβει να της δώσω ούτε ένα μικρό βάλιουμ, που έπαιρνε πριν για να κοιμηθεί. Τη βρήκα μέσα στην μπανιέρα της νεκρή…Την τελευταία εκείνη βραδιά της 19ης Νοεμβρίου του ’88 θυμάμαι ότι η Χριστίνα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Ήταν ένα μοναδικό βράδυ γιατί ήταν ερωτευμένη με τον Χόρχε. Περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως πάντα.

Είχε σκοπό μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα (στο πολυτελές θέρετρο Tortuga Clubστο Μπουένος Άιρες) και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είχε βέβαια και μεγάλη έγνοια για την Αθηνά, ωστόσο, προσπαθούσε να είναι καλά. Είχε φάει μόνο μια σαλάτα και ένα μακαρόνι λόγω της αυστηρής δίαιτας που έκανε. Όταν τελειώσαμε το δείπνο, πήρε τον Χόρχε από το χέρι και πήγαν περίπατο», εξιστορεί η ίδια στα παραπολιτικά.

«Όταν ήρθε στο διαμέρισμά της το χαμόγελό της ήταν διάπλατο… Πήγε στην μπανιέρα να κάνει ένα κρύο ντουζ όπως συνήθιζε… Άνοιξα την πόρτα, όταν την είδα έπαθα σοκ. Η Χριστίνα ήταν νεκρή. Είχε μπει στην μπανιέρα και δεν βγήκε ποτέ. Τα μάτια της ήταν ανοιχτά», επισημαίνει η ίδια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share