Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι εμπόδισαν την...

Μια ιστορία που κανείς δε γνώριζε!

2 Οκτωβρίου 2020 07:42
Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι εμπόδισαν την...
Από Σοφία Φυρογένη

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι αυλικοί του Μπάκιγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας γνωρίζουν καλά, ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους. Ωστόσο, τι είχε κάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι για να εμποδίσουν την Καμίλα από το να γίνει Βασίλισσα;

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: "Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα" και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους.

πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι

Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά τον θάνατο της γιαγιάς του. Η σύζυγος του Κάρολου δε θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί το σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις έχουν πλέον οι δύο γιοι του και τα παιδιά τους. Μιας και αναφερθήκαμε στη βασιλική οικογένεια, δείτε εδώ μια φωτογραφία της Νταϊάνα που δεν έπρεπε να δει το φως της δημοσιότητας.

"Ήταν ολόγυμνη μπροστά μου..." - Σάλος με τα ροζ μυστικά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σε αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, προχώρησε ο σωματοφύλακας της. "Ήταν ολόγuμνη μπροστά μου...", είχε πει προκαλώντας τον απόλυτο χαμό.

Ο Ken Wharfe ανέλαβε την προστασία του Ουίλιαμ και του Χάρι, μετά το διαζύγιο που πήρε η Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε προσωπικές στιγμές της οικογένειας, αλλά και ένα περιστατικό με την πριγκίπισσα, η οποία βρέθηκε ολόγυμνη μπροστά του!

"Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση. Μου είπε "Κεν, δεν σε ζηλεύω που θα προσέχεις τα δύο αγόρια μου. Μπορούν να γίνουν απίστευτα ενοχλητικά. Ο Ουίλιαμ, που εκείνη τη στιγμή έπαιζε πιάνο – ή προσπαθούσε τουλάχιστον- γύρισε και είπε "δεν είμαι ενοχλητικός".

Την ίδια στιγμή, ο Χάρι έσπασε ένα βάζο. Αμέσως, έτρεξαν έξω και οι δύο και η Νταϊάνα τους φώναξε "ελάτε εδώ". Δεν είπα τίποτα και εκείνη ξαναμπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε "Συγγνώμη Κεν. Βλέπεις τι εννοώ;". Ήταν σαν να μιλούσα με ένα φίλο μου, που γνωρίζω χρόνια", διηγείται ο Ken Wharfe, πρώην σωματοφύλακας.

πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκαλύψεις

Και προσθέτει: "Είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους συνεργάτες της ότι δεν ήθελε να την ενοχλήσουν για τίποτα, πριν από τις 9.30 π.μ., ώστε να τα πάει η ίδια στο σχολείο. Ήθελε, επίσης, να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα για να έχει χρόνο με τα παιδιά. Δεν ήθελε να είναι κλειδωμένα σε ένα κάστρο και τα ενθάρρυνε να βγαίνουν έξω με τους φίλους τους. Μου έλεγε πάντα "Κεν, θέλω να είμαι φυσιολογική"…

Ο Ken Wharfe θυμήθηκε μεταξύ άλλων και ένα αστείο και ταυτόχρονα αμήχανο περιστατικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο σπίτι της μητέρας της, στη Σκωτία. "Της άρεσε να φλερτάρει. Ήταν στον χαρακτήρα της", σχολιάζει και συνεχίζει: "Η Νταϊάνα με ρώτησε αν ήθελα να μου πλύνει τα πουκάμισα μου. Της απάντησα "όχι, κυρία. Αυτό είναι γελοίο". "Μου αρέσει να πλένω", μου απάντησε… Το επόμενο πρωί ήρθα και την βρήκα να σιδερώνει τα πουκάμισα μου. Φορούσε μόνο μια πετσέτα γύρω της.

Τότε, ο Ουίλιαμ μπήκε μέσα και την ρώτησε "γιατί κάνεις τα πουκάμισα του Κεν;" και της τράβηξε την πετσέτα! Ήταν ολόγυμνη και εγώ είπα στον Ουίλιαμ "αυτό που έκανες ήταν χαζό". Εκείνος μου απάντησε "το ξέρω ότι αρέσεις στη μαμά μου". Κι εγώ του είπα "η μαμά συμπαθεί πολλούς ανθρώπους. Ας μην το κάνουμε αυτό". Δεν ήταν χαζός. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Η Νταϊάνα χαμογελούσε. Ό,τι και να σκεφτόταν, έπρεπε να δει την αστεία πλευρά. Μιας και αναφερθήκαμε στην Νταϊάνα, δείτε εδώ ένα μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τον Κάρολο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share