Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ερωτευμένη ξανά η Αθηνά Ωνάση - Το ανακοίνωσε δημόσια σε πελάγη ευτυχίας

Ποιος της «έκλεψε» την καρδιά;

27 Σεπτεμβρίου 2020 07:56
Ερωτευμένη ξανά η Αθηνά Ωνάση - Το ανακοίνωσε δημόσια σε πελάγη ευτυχίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να το ανακοινώνει δημόσια και να μην κρύβει την χαρά της, που δείχνει πως η «χρυσή» κληρονόμος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ πρόσφατα «έσκασε» επιτέλους χαμόγελο για άλλο λόγο.

H αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τα άλογα είναι γνωστή σε όλους. Αν και η χρυσή κληρονόμος δεν μιλάει ποτέ δημοσίως και δεν έχει καμία επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά η συναθλήτριά της, η Ζούζαν Φιτζπάτρικ, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield». Μάλιστα, λέγεται ότι η Ωνάση ερωτεύτηκε το άλογο και έδωσε πολλά χρήματα για να το αποκτήσει.

Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας Ζούζαν Φιτζπάτρικ, το αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί και ενώ είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, εύχομαι στη νέα ιδιοκτήτριά του Αθηνά Ωνάση ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, τύχη και ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ για όλα Μπίλυ».

Very fortunate to have had the opportunity to produce a horse like this for the past 6 years. We have enjoyed great...

Posted by Susan Fitzpatrick on Saturday, September 7, 2019

Αθηνά Ωνάση: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της - Το φύλο του μωρού

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει από τον Αλβάρο, ο οποίος μάλιστα έχει συνεχίσει την ζωή του καθώς έχει παντρευτεί ξανά!

Ωστόσο η πιο... τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Ελληνίδας κληρονόμου είναι πως όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Φήμες της εποχής ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αποβάλει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα περίμενα κοριτσάκι! Φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share