Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: "Κάθε βράδυ ήταν στο νοσοκομείο"

Ο λόγος συγκινεί

18 Σεπτεμβρίου 2020 15:20
Απίστευτη αποκάλυψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Τι έκανε εκεί; Η αποκάλυψη ήρθε στο φως αρκετό καιρό μετά.

Συγκεκριμένα, πριν καιρό η Άβα Γαλανοπούλου, αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και ηθοποιό, αποκαλύπτοντας, ότι ό ίδιος ήταν δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη μέχρι το τέλος, παρά τη δική του μάχη με τον καρκίνο, για την οποία μίλησε ανοιχτά και ο ίδιος.

"Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε. Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει", είχε πει η Άβα Γαλανοπούλου.

Αγωνία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έκτακτη ανακοίνωση

Αγωνία υπάρχει για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με μια έκτακτη ανακοίνωση να δημοσιεύεται για τον ηθοποιό και παρουσιαστή, ο οποίος συνεχίζει να είναι δραστήριος και δε σταματά να επιδεικνύει το υποκριτικό του ταλέντο.

Αυτό συμβαίνει με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», η οποία έχει δημιουργήσει αίσθηση στο κοινό, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που σόκαρε πρόσφατα σε συνέντευξή του, να συμμετέχει σε αυτή. Το έργο αυτό, μάλιστα, είχε σηματοδοτήσει την επανέναρξη των θεάτρων μετά το lockdown, αλλά τώρα το κοινό πρέπει να τρέξει να προλάβει, αν θέλει να δει μια εκ των τελευταίων παραστάσεων.

Στο δυναμικό της παράστασης βρίσκονται τέσσερις ηθοποιοί διαφορετικής γενιάς, ο καθένας από τους οποίους πραγματοποιεί έναν προσωπικό υποκριτικό άθλο και όλοι μαζί συμπληρώνουν ένα από τα πιο καλοκουρδισμένα ερμηνευτικά ανσάμπλ που έχουμε απολαύσει στη σκηνή: ο Θανάσης Παπαγεωργίου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους ερμηνεύοντας τον Βλαντιμίρ και τον Εστραγκόν, ενώ ο Άρης Σερβετάλης και ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι αφοπλιστικοί στους ρόλους του Πότζο και του Λάκι, αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «Περιμένοντας τον Γκοντό» θα δοθούν στο Ηρώδειο, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σήμερα και αύριο.

Αυτό σημαίνει, με λίγα λόγια, πως όσοι θέλουν να προλάβουν, έχουν μπροστά τους μόνο την αυριανή ημέρα, οφείλοντας να σπεύσουν.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share