Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η guest εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο "Παρά Πέντε" που δεν πρόσεξε κανείς

Αγνώριστη!

29 Αυγούστου 2020 10:28
Η guest εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο

Όσες φορές κι αν δούμε την επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη "Παρα Πέντε" ποτέ δεν θα παρατηρήσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο συμμετέχει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία σημειώνει ακόμη και σήμερα, 13 χρόνια μετά το τέλος της αρχικής της προβολής ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και όλοι οι συντελεστές αλλά και οι guest της σειράς έχουν αλλάξει πολύ μέσα σε αυτά τα χρόνια, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η "Φρίντα".

Μια ακόμη guest εμφάνιση όμως ανακαλύψαμε πρόσφατα και μείναμε πραγματικά άφωνοι αφού "τρομάξαμε" να τη γνωρίσουμε. Ο λόγος για την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα πέρασμα στο τελευταίο επεισόδιο αλλά ήταν αγνώριστη. Υποδυόταν τη δημοσιογράφο με τα μαλλιά της καστανά, χωρίς τρέσες, μια κοπέλα που δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εμφάνιση.

Τι δεν κράτησαν ποτέ στα χέρια τους οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»; Το μυστικό του Καπουτζίδη

Το «Παρά Πέντε» το έχουμε δει δεκάδες φορές σε επανάληψη και είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό παρακάτω όμως δεν το είχαμε παρατηρήσει, ούτε και ένα στοιχείο στην σκηνή που βρίσκονται στις ράγες του τρένου.

Θυμόμαστε ονόματα και εκφράσεις των πρωταγωνιστών, ξεχνάμε, όμως, το πιο βασικό. Ένα στοιχείο πάνω στο οποίο ουσιαστικά «χτίστηκε» η υπόθεση και το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο δημιουργός της σειράς, Γιώργος Καπουτζίδης, στο τηλεοπτικό κοινό.

Ποιο ήταν το στοιχείο αυτό; Το γεγονός πως οι πέντε πρωταγωνιστές της σειράς και οι «καλοί» χαρακτήρες που τους πλαισίωναν δεν κράτησαν ποτέ στα χέρια τους ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο. Κάτι το οποίο έχει σημειώσει και ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Έγιναν πολλές δολοφονίες, χωρίς να κρατούν όπλο οι καλοί

«Είδαμε πάρα πολλές δολοφονίες. Δεν υπάρχει σκηνή επεισοδίου όπου θα δούμε έναν ”καλό” να κρατάει όπλο. Αυτό ήταν αρχή μου από το ξεκίνημα. Δεν είδαμε ποτέ κάποιον από τους ”καλούς” με όπλο. Τα δικά μας όπλα ήταν κάτι σακούλες με ψώνια, κάτι τέτοια… Μία σκηνή υπάρχει μόνο, που κάνουμε τους Άγγελους του Τσάρλι, αλλά ήταν ονειρική.

Κι εκεί ακόμα προβληματιζόμουν. Δεν ήθελα με τίποτα τα παιδιά να δουν τους ήρωες αυτούς να είναι οπλισμένοι», παραδέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην «Ανατροπή» που είχε προβληθεί στο Mega, αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Παρά Πέντε».

Πράγματι, φέρνοντας κανείς στο μυαλό του τις σκηνές που οι «καλοί» και οι «κακοί» ήρθαν αντιμέτωποι, θα παρατηρήσει πως όσες φορές η παρέα των 5 κατάφερε να ξεφύγει από τους ανθρώπους του πρωθυπουργού, τα κατάφερε όχι με… σιδερικά γεμάτα σφαίρες, μα «όπλα» που κουβαλά ο καθένας μας «σακούλες με ψώνια, καλαθάκια του μπάνιου, και πάει λέγοντας.

Στοιχείο, που ελάχιστοι είχαν προσέξει, του οποίου η σημασία, όμως, αποδεικνύεται τεράστια, κυρίως μετά την εξήγηση του ίδιου του Καπουτζίδη για τον λόγο που συνέβη αυτό…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share