Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ο Μάνθος Φουστάνος έχει παιδί με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν φαντάζεστε με ποια

Το γνωρίζατε;

27 Αυγούστου 2020 13:10
Ο Μάνθος Φουστάνος έχει παιδί με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν φαντάζεστε με ποια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Κούκουρας αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης» που απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι έχει παιδί με ηθοποιό της σειράς.

Οι ατάκες του «μοναδική μου αγάπη» και «έχω και πόρσε, πάμε μια βόλτα», λέγονται ακόμη και προκαλούν γέλιο. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι για τον Βασίλη Κούκουρα είναι ότι έχει παιδί με μία από τις ηθοποιούς που έκαναν γκεστ στη σειρά. Ο ηθοποιός έχει ένα παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε υποδυθεί την Ρουμάνα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Ακόμα κάτι που δεν γνωρίζαμε για την σειρά, όπως και αυτά τα 5 πράγματα που έμεναν κρυφά τόσα χρόνια. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα» το κορίτσι του «Χάμπου».

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποία τα τελευταία χρόνια έχει δεσμό με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα.

Αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του Κατακουζηνού - Άλλαξε πριν την πρεμιέρα

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης. Το ονοματεπώνυμο «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» δεν ήταν η αρχική σκέψη του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά!

Μπορεί λόγω τίτλου -και λόγω γιορτής φυσικά- τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών να ήταν σίγουρα, ωστόσο το επίθετο και το επάγγελμα του Κωνσταντίνου στην αρχική ήταν κομμάτι δύσκολο. Αυτό και άλλα 5 πράγματα είχαν μείνει άγνωστα, και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε.

Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει στο αφιέρωμα για το «Down Town», η έμπνευση για τη βυζαντινολογία προήλθε από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το αρχικό επίθετο της λατρεμένης «Κατακουζήνας» ήταν άλλο!

«Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση το επάγγελμά του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τον ονομάσουμε Παλαιολόγο, αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη», είπε η σεναριογράφος, με όλους εμάς να πιστεύουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μάθουμε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share