Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Η τετραπλή απόπειρα αυτοκτονίας και τα σκοτεινά μυστικά που "έπνιγαν" την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

25 Αυγούστου 2020 10:14
Η τετραπλή απόπειρα αυτοκτονίας και τα σκοτεινά μυστικά που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια διαφορετική διάσταση στη ζωή και το χαρακτήρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα δίνει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο γίνονται πολλές αποκαλύψεις, κυρίως για το πόσο δυστυχισμένη ήταν με τον Κάρολο.

Μπορεί για τους πολίτες ο γάμος του Κάρολου με τη Νταϊάνα να ήταν ένα παραμύθι, για την ίδια, όμως, αποδείχθηκε μάλλον εφιάλτης. Το τραγικό και πρόωρο τέλος της "πριγκίπισσας του λαού" -δείτε εδώ τον τάφο της-, έδωσε μυθικές διαστάσεις στο πρόσωπό της και βέβαια μέχρι σήμερα οι άγνωστες πτυχές της ζωής της εξακολουθούν να απασχολούν τα ΜΜΕ και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα ντοκιμαντέρ, η Νταϊάνα ήταν τόσο θλιμμένη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τέσσερις φορές. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει τίτλο "Being Me: Diana", περιγράφει τις δυσκολίες με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπη η Νταϊάνα, ενώ αποκαλύπτει και τις μάχες για τη ψυχική της υγεία και τις διατροφικές διαταραχές.

Η Νταϊάνα εικάζεται ότι έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ενώ είναι πλέον γνωστό ότι ήταν βουλιμική. Η ιστορία ξεκινάει να ξετυλίγεται από την ταραγμένη παιδική ηλικία της Νταϊάνα μέχρι το δυστυχισμένο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Τέλος, η σειρά περιέχει συνομιλίες της το 1990-92 και συνεντεύξεις με κοντινά της άτομα, ενώ επικεντρώνεται στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν εκείνη και ο Κάρολος χωρίσουν επίσημα.

278.000 ευρώ πουλήθηκε φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Δε φαντάζεστε που το είχε φορέσει

Ναι, καλά διαβάσατε! Τόσα ήταν τα χρήματα που πουλήθηκε ένα από τα αγαπημένα φορέματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είμαστε σίγουροι πως, όταν δείτε ποιο είναι, θα εντυπωσιαστείτε.

Μπορεί η τιμή του φορέματος να θεωρείται τεράστια, όμως και μόνο το γεγονός, ότι άνηκε στην "πρώτη κυρία" της Αγγλίας και μάλιστα το φόρεσε σε δημόσια εμφάνιση, αρκεί για να εκτοξεύσει την τιμή του στα ύψη.

Πρόκειται για την βελούδινη, έξωμη τουαλέτα που φόρεσε η πριγκίπισσα όταν χόρευε με τον Τζον Τραβόλτα σε επίσημο γκαλά του Λευκού Οίκου το 1985. Ο πλειοδότης αγόρασε το φόρεμα 278.000 ευρώ, για να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του, ενώ μάλιστα, κατάφερε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ το άγνωστο δώρο που είχε κάνει στον Κάρολο.

Δείτε το φόρεμα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share