Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τελείωνε φίλε, φύγε...» - Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια

Χαμός σε μία από τις εκπομπές της!

18 Αυγούστου 2020 11:31
«Τελείωνε φίλε, φύγε...» - Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη ήταν στον αέρα η Αννίτα Πάνια στον αέρα, με την παρουσιάστρια να διώχνει άμεσα έναν καλεσμένο της εκπομπής της, χωρίς να την ενδιαφέρει πως ήταν σε ζωντανή μετάδοση.

Ο συγκεκριμένος είχε πάει στην εκπομπή της Πάνια, αναζητώντας κάποια για πλατωνική σχέση. Κάποια στιγμή, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση μια γυναίκα η οποία δήλωσε ότι είναι η σύζυγος του συγκεκριμένου. Αφού της επέτρεψε να μιλήσει για λίγο, η Πάνια αντέδρασε και έδιωξε τον καλεσμένο, ενώ σε άλλη εκπομπή τα... είχε σπάσει κιόλας.

«Φίλε φύγε, στο σπίτι σου τώρα… τελείωνε», είπε η Ανίτα Πάνια στον καλεσμένο της. «Πήγαινε τώρα και μάζεψέ το, γεια!», συνέχισε διώχνοντάς τον από το πλατό ενώ στη συνέχεια μονολογούσε «Λέγω κι εγώ, πλατωνική…».

«Εγώ είμαι ο εραστής...» - Άφωνη η Αννίτα Πάνια

Άφωνη έμεινε η Αννίτα Πάνια, με έναν καλεσμένο στην εκπομπή της να αποκαλύπτει πως είναι ο εραστής που θα ήθελαν όλες, τρελαίνοντας ακόμη και την ίδια την παρουσιάστρια, ενώ βρίσκονταν στον αέρα.

Η διάσημη παρουσιάστρια πάντοτε έφερνε στις εκπομπές της άτομα, που είχαν να διηγηθούν κάποια ιδιαίτερη ιστορία, με αποτέλεσμα να προκαλείται «ντόρος» από τις αποκαλύψεις τους, σχετικά με την προσωπική τους ζωή και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Αναφορικά με τον Ένυ, έναν εκ των καλεσμένων, το πρόβλημα ήταν ότι ο ίδιος είναι... ο εραστής του ονείρου για τις γυναίκες, οι οποίες τον διεκδικούν αδιάκοπα και τον κοιτούν στο μουστάκι, ακόμη κι όταν παραδίδει σουβλάκια.

Η Αννίτα Πάνια έμεινε άναυδη από τις περιγραφές, αναφέροντας πως... ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν έχει τέτοια επιτυχία, κάνοντας εξαιρετική χρήση του χιούμορ που αποδεδειγμένα τη διακατέχει.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share