Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

«Νιώθω ανάγκη να μιλήσω για την κατάθλιψη» - Έγινε η αποκάλυψη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η καλεσμένη που τον συγκλόνισε

18 Αυγούστου 2020 11:18
«Νιώθω ανάγκη να μιλήσω για την κατάθλιψη» - Έγινε η αποκάλυψη στον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε η αποκάλυψη στον Νίκο Χατζηνικολάου, με διάσημη καλλιτέχνιδα να αναφέρεται στο διάστημα, που πέρασε με την ίδια να πάσχει από κατάθλιψη, βρίσκοντας τη δύναμη να το αναγνωρίσει και να αναλύσει το τι πέρασε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρία Κίτσου, μίλησε ανοικτά για την κατάθλιψη ώστε να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους, όπως είχε πει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, με τον δημοσιογράφο να έχει συγκλονιστεί και από δήλωση καλεσμένου για τη μητέρα του.

«Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά. Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση…»

«Να ακούσει από κάποιον που θαυμάζει, από κάποιον που εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση… Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει» είπε η Μαρία Κίτσου.

«Καταστρέφει τη ζωή με...» - Άναυδος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Άναυδος έμεινε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως και όλοι μας, με μια υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, χωρίς να μείνει κι εκείνος ασυγκίνητος από όσα τραγικά είχαν συμβεί.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος παρουσιάζει πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας, τοποθετώντας το εύστοχο σχόλιο του δίπλα στα έγκυρα ρεπορτάζ της ομάδας του και του ιδίου, με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε μες στους πρωτοπόρους της ενημέρωσης.

Το ίδιο, φυσικά, είχε συμβεί και στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, όπου ο Χατζηνικολάου είχε απευθυνθεί σε σωρεία ειδικών στο δελτίο του ΑΝΤ1, ώστε να εξηγήσουν τι είχε οδηγήσει την 35χρονη στο να κάνει αυτή την ειδεχθή πράξη απέναντι στον Ιωάννα.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η Βέρα Αθανασίου, η οποία είχε επιχειρήσει να εξηγήσει τα κίνητρα της 35χρονης, γύρω από όσα έκανε εκείνες τις μέρες, αλλά και τα μοιραία λάθη, που οδήγησαν στη σύλληψή της.

Ο Χατζηνικολάου, τότε, έκανε ένα σχόλιο που έδειχνε και το μέγεθος του εγκλήματος, τονίζοντας πως στιγματίζεται και καταστρέφεται μια ολόκληρη ζωή για πάντα και δεν είναι, αντιθέτως, μια στιγμή όπου κάποιος σηκώνει το όπλο να πυροβολήσει και απλά να την αφαιρέσει.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share