Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν ήμουν καν 16 ετών όταν η μητέρα μου...» - Συγκλονισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σοκαριστικό

15 Αυγούστου 2020 14:08
«Δεν ήμουν καν 16 ετών όταν η μητέρα μου...» - Συγκλονισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος άκουσε μια απίστευτη ιστορία στον αέρα, σχετικά με έναν καλεσμένο του, ο οποίος ήταν πολύ νέος και, συγκεκριμένα, κάτω από 16 ετών, όταν έχασε τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε εμφανιστεί στο «Ενώπιος Ενωπίω», μιλώντας για τον άδικο χαμό του προσώπου, που αγαπούσε τόσο πολύ και είχε αντλήσει δύναμη, για να κάνει πράξη το όνειρό του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ μια άλλη ιστορία άφησε πρόσφατα άναυδο τον Χατζηνικολάου.

Ο διάσημος συνθέτης αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, με την ίδια δυστυχώς να μην τα καταφέρνει στη μάχη της με τον καρκίνο και ο δημοσιογράφος, όπως και ο καλεσμένος του, λύγισε ακούγοντας την ιστορία της.

Δείτε το βίντεο:

«Άσε σε μένα τα κόλπα...» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μη διστάζει για πολλοστή φορά να... τα βάλει με καλεσμένο του στον αέρα, ζητώντας του να σταματήσει τα «κόλπα», όπως τα χαρακτήρισε, εναντίον του.

Οι εκπομπές του διάσημου παρουσιαστή, ειδικά την εποχή που βρισκόταν στο Star και «Στον Ενικό», έχουν μείνει στην ιστορία, τόσο για τη σημαντική δυνατότητα που δινόταν στο κοινό, για να απευθύνει τις ερωτήσεις του, όσο και για τους καβγάδες που έχει σημειώσει ο ίδιος, ενώ σε μια εκπομπή καλεσμένος του είχε αναφέρει πως κινδύνευε η ζωή του.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, μιλώντας με τον Νίκο Φίλη, ήταν «κεραυνός» έναντι του πρώην Υπουργού για τα ζητήματα Παιδείας, που απασχολούσαν την χώρα, αναφέροντάς του πως τα... ευχολόγια είναι πάντοτε η εύκολη λύση.

Αυτό που τον είχε κάνει, δε, έξαλλο ήταν η αναφορά του κ. Φίλη περί «μιντιακού συστήματος», το οποίο μάλλον σύμφωνα με τον ίδιο... έφταιγε και για τα προβλήματα της Παιδείας. Το αποτέλεσμα ήταν μια έντονη διαμάχη στον αέρα.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά τους:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share