Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένη η Φαίη Μαυραγάνη - Το «ξέσπασμα» του Νίκου Μάνεση για την κατάστασή της

Δε «μάσησε» τα λόγια του για την απόλυσή της

1 Αυγούστου 2020 14:16
Σοκαρισμένη η Φαίη Μαυραγάνη - Το «ξέσπασμα» του Νίκου Μάνεση για την κατάστασή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη ήταν η Φαίη Μαυραγάνη, βλέποντας τον Νίκο Μάνεση να «ξεσπά» σχετικά με την κατάστασή της, η οποία είχε σχέση με την απόλυση της παρουσιάστριας, η οποία τελευταία περνά δύσκολες ώρες.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και χρόνια μαζί, όντες αγαπημένοι και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο σε εύκολες και δύσκολες στιγμές. Σχετικά με τις δύσκολες, τέτοια ήταν η απομάκρυνση της Μαυραγάνη κάποτε από τον ΑΝΤ1, με το σύζυγό της να είναι έξαλλος από το γεγονός.

Η ίδια, άλλωστε, ήταν για αρκετά χρόνια ένα δυνατό «χαρτί» του σταθμού, παρουσιάζοντας με επιτυχία το δελτίο τα Σαββατοκύριακα και καλύπτοντας επάξια τον κεντρικό παρουσιαστή, όποτε το επίτασσαν οι συνθήκες. Πριν από οκτώ χρόνια, όμως, εν έτει 2012, στο Μαρούσι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί της.

Η Μαυραγάνη, βέβαια, δεν... χάθηκε και συνέχισε την αξιοπρεπή της δουλειά. Σήμερα βρίσκεται στο Open και το ζευγάρι βασιλεύει στην πρωινή ζώνη, πρώτα με την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και ύστερα με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Αναφορικά με τότε, που ήταν παράλληλα μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα, ρωτώντας τον Νίκο Μάνεση, αν είναι καλά η γυναίκα του, αλλά πήρε μία απάντηση που δεν περίμενε. «Καλά είναι, ευχαριστεί τον ΑΝΤ1, που την απέλυσε».

«Μας έδωσε μια σημαντική οικονομική ανάσα, διότι πήρε μια γενναία αποζημίωση λόγω περικοπών... ασχέτως που μετά ακολούθησαν προσλήψεις», είχε προσθέσει ο Μάνεσης, μην κρύβοντας την πίκρα του για τον τρόπο, με τον οποίο η σύζυγός του απομακρύνθηκε. Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν βρεθεί για αρκετά χρόνια μαζί στο εν λόγω κανάλι, με την φήμη τους να εδραιώνεται τότε στην τηλεόραση, με αντίστοιχα οφέλη για την καριέρα τους.

Ο δημοσιογράφος είχε προσθέσει τότε, επίσης, πως σύντομα θα βλέπαμε την Φαίη Μαυραγάνη στο διαδίκτυο, ενώ ο ίδιος, ανέφερε με χιούμορ, πως αν έχανε τη δουλειά του θα γίνει φοροφυγάς.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share