Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

«Σταθείτε και δείτε...» - Η προφητεία Ρώσου Γέροντα για τον κορωνοϊό

Σοκ

6 Μαΐου 2020 07:21
«Σταθείτε και δείτε...» - Η προφητεία Ρώσου Γέροντα για τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την στιγμή που η Ρωσία μαστίζεται από τα κρούσματα του κορωνοϊού και οι θάνατοι ακόμη και στον ρωσικό κλήρο αυξάνονται κλιμακωτά μια προφητεία Ρώσου Γέροντα συνταράσσει τους πιστούς. Επίσης, είχε προβλέψει για το μνημόνιο και το χρέος της Ελλάδος, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μάλιστα είχε χαρακτηρίσει το μνημόνιο αντισυνταγματικό. Σοκ προκαλεί η επιβεβαίωση της προφητείας του!

Ακόμη και ο Μητροπολίτης Pskov και Porkhovsky Τύχων παραδέχτηκε πως η προφητεία του Γέροντα Ιωάννη (Krestyankin) αναφέρεται πιθανώς στην επιδημία του κορωνοϊού, τουλάχιστον όπως δήλωσε στο πρόγραμμα Parsuna στο τηλεοπτικό κανάλι Spas.

"Δύο, ίσως τρεις φορές, αυτός (John Krestyankin) είχε κάνει ειδικές, υπερφυσικές προφητικές αποκαλύψεις. Και τώρα αυτή είναι μια αποκάλυψη που κράτησε δύο συνεχόμενες νύχτες: όταν είδε κάτι φοβερό που δεν έπρεπε να μας πει, το έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί”, είπε ο Μητροπολίτης Τύχων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το έγγραφο μπορεί τώρα να το δει κάθε επισκέπτης στο κελί του Γέροντα Ιωάννη. Λέει το έγγραφο-προφητεία: “Σταθείτε και δείτε τι επέτρεψα για τη συμβουλή σας χωρίς τον ξαφνικό θάνατο ανθρώπων. Μην ψάχνετε τους ένοχους, μην ψάχνετε τους ένοχους!".

Δεν καταλάβαμε αυτές τις λέξεις, αλλά δημοσιεύτηκαν ειλικρινά. Δεν μπορώ να πω 100% ότι αυτό αναφέρεται στην παρούσα στιγμή, αλλά είναι πολύ παρόμοιο", συνόψισε ο Μητροπολίτης Τύχων Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης (Krestyankin) έζησε στη Μονή Κοιμήσεως του Pskov-Pechersky από το 1967 έως το 2006. Ο Μητροπολίτης Τύχων, ο οποίος ήταν επίσης ένοικος αυτού του μοναστηριού, είπε νωρίτερα ότι συνάντησε τον γέροντα το 1982.

"Όταν σκοτώσουν τον Ερντογάν, μέσα σε ένα μήνα να περιμένεις..." - Προφητεία σοκ από τον Άγιο Παΐσιο

Μια προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τους ανθρώπους που θα μας επιτεθούν, ανατριχιάζει. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον Ερντογάν και στον πόλεμο που θα γίνει όταν τον σκοτώσουν. Τι λέει;

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες για το μέλλον της Ελλάδας. Ωστόσο, σε μία από τις πολλές προφητείες του, αναφέρθηκε και στη ζωή μετά θάνατον (διαβάστε εδώ όσα είχε πει). Όμως, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για την Τουρκία και τον Ερντογάν. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά.

"Χθες τα μεσάνυχτα είχα ακόμη μία ευκαιρία να συνομιλήσω με νεαρό ασκητή. Είναι αυτός που πριν τέσσερα χρόνια πρώτος αναφέρθηκε στην φυγή του Ερντογάν ως ορόσημο μεγάλων εξελίξεων". Τότε μας είχε αναφέρει. "Όταν θα φύγει ο Ερντογάν, είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει, πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…".

Αφού με καλωσόρισε και είπαμε για κάποια προσωπικά μας, ανεβήκαμε στο εξομολογητήριο ενώ δεν ήταν για να εξομολογηθώ… Κατάλαβα ότι ο γέροντας ήθελε να είναι στον χώρο που μεταβάλλεται και με το τριακοσάρι κομποσχοίνι στο χέρι μεταφέρεται σε άλλες …συχνότητες και σφαίρες… Μάλλον ήταν αποφασισμένος να ανοιχτεί λίγο παραπάνω από άλλες φορές…

"Πώς τα είδες τα πράγματα στην Τουρκία γέροντα;"τον ρώτησα.

"Δεν ξέρω… Σαν φτιαχτά μου φαίνονται… Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτούς τους οκτώ που μας κουβαλήθηκαν εδώ…" είπε σκεφτικός.

"Θυμάσαι γέροντα που ο κύριος Κ. μου είχε αναφέρει την μαρτυρία από τον Όσιο Παΐσιο ότι όλα θα ξεκινήσουν από ένα διπλωματικό επεισόδιο στην Θράκη; Όλοι περιμέναμε ότι θα επρόκειτο για κάποια κίνηση των μισθοδοτούμενων τουρκόφρονων εκεί. Μπορεί να πρόκειται για αυτούς τους οκτώ;" τον ρώτησα.

"Ναι, ναι, μπορεί να πρόκειται γι’ αυτούς! Θα το τραβήξει πάντως το σχοινί με αυτούς η Τουρκία στα άκρα και ίσως έχουμε κι απειλή πολέμου γι’ αυτό! Εάν τους στείλουμε πίσω και πάθουν τίποτα οι κεμαλικοί θα πουν "α, έτσι φέρεται η Ελλάδα σε ανθρώπους που ζητάνε άσυλο;" ενώ εάν δεν τους στείλουμε θα πουν οι Ερντογανικοί "α, έτσι φέρεται η Ελλάδα στους επίδοξους πραξικοπηματίες εναντίον της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής μας", οπότε...".

Και συμπλήρωσε…

"Πάντως να ξέρεις, εμάς μας έχουν ιδιαίτερα άχτι οι κεμαλικοί δηλ. ο στρατός! Αυτοί θα μας επιτεθούν!".

"Θυμάμαι που είχες πει πριν τέσσερα χρόνια όταν φύγει ο Ερντογάν να πάρω τρόφιμα για 6-7 μήνες. Θα τον σκοτώσουν τελικά; Πλέον όλοι το υποστηρίζουν αυτό…" του ανέφερα.

"Θα τον βγάλουν από την μέση! Κι όταν τον σκοτώσουν, μέσα σε ένα μήνα να περιμένεις πόλεμο!" είπε ο γέροντας.

Τότε θυμήθηκα τα λόγια μιας άλλης γερόντισσας από ένα γυναικείο φιλοθεΐτικο μοναστήρι που με βεβαιότητα επέμεινε ότι "η πείνα θα κρατήσει 6 μήνες, είπε ο γερό-Παΐσιος"… Ταίριαζε…

"Επειδή τον φυλάνε πάρα πολλοί, πιστεύω πάτερ ότι θα τον σκοτώσουν στο εξωτερικό. Τι λες;" είπα κι εγώ την εξυπνάδα μου…

"Αυτοί που θέλουν να τον «φάνε» ξέρουν τα πάντα για το πώς κινείται. Όταν το πάρουν απόφαση θα το κάνουν…"είπε.

"Πάντως, στην μαρτυρία του κ. Κώστα, ο Όσιος Παΐσιος του ανέφερε ότι για χάρη των προσευχών των μικρών παιδιών και των μοναχών, θα φτάσουμε μέχρι το επίπεδο της επιστράτευσης χωρίς τελικά να εμπλακούμε σε γενικευμένο πόλεμο", του είπα.

"Το αναφέρει κι ο Πατροκοσμάς αυτό δηλ. θα ξεκινήσουμε για την Πόλη και στα μισά θα μας πουν "γυρίστε πίσω"", απάντησε ο γέροντας.

"Με αυτούς τους Τούρκους λοκατζήδες που εξαφανίστηκαν τι γίνεται;" με ρώτησε ο γέροντας. "Δεν γνωρίζει κανείς γέροντα…" του απάντησα. "Ύποπτο αυτό…" είπε κι έσκυψε το κεφάλι προβληματισμένος και συνέχισε να προσεύχεται

"Τώρα γίνονται οι κρίσεις στον τουρκικό στρατό για το ποιος θα μείνει, ποιοι θα αποστρατευτούν και ποιοι θα αναβαθμιστούν. Οι του Ερντογάν θέλουν να ξηλώσουν όλους όσους έχουν σχέση με το ΝΑΤΟ" του είπα.

"Ας τους αυτούς, θα σφαχτούν μεταξύ τους… Να δεις τι έχει να γίνει εκεί μέσα! ;Έχουν αβυσσαλέο μίσος μεταξύ τους. Μέχρι και νεκροταφείο προδοτών φτιάξανε για τους πραξικοπηματίες!" είπε ο γέροντας και το βλέμμα του "έφυγε" ενώ συνέχισε να τραβά τους κόμπους του κομποσχοινιού του…

"Με την κάρτα τι βλέπεις πάτερ; Θα την πάρουμε;" τον ρώτησα.

Ο γερό-Παΐσιος είπε "θα μας βάλουν ένα διαγώνισμα"… Ε κάποιοι θα πάνε και θα την πάρουν πριν καν την επιβάλλουν ως υποχρεωτική. Αυτοί θα …μηδενιστούν στο διαγώνισμα… Ίσως κυκλοφορήσει για πολύ λίγο… Τα γεγονότα θα ανακόψουν την τελική επιβολή της…" είπε.

Σημείωση: η μεταφορά της συζήτησης έγινε από μνήμης.

Συμπλήρωμα:

"…ο γέροντας δεν συναινεί ως προς την προσπάθειά τους όπως αυτοί διαδίδουν…"

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share