Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Το χρέος της Ελλάδας θα...» - Ανατριχιάζει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού

Σοκ

5 Μαΐου 2020 21:57
«Το χρέος της Ελλάδας θα...» - Ανατριχιάζει η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και όμως είχε προβλέψει για το μνημόνιο και το χρέος της Ελλάδος, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μάλιστα είχε χαρακτηρίσει το μνημόνιο αντισυνταγματικό. Σοκ προκαλεί η επιβεβαίωση της προφητείας του! Παράλληλα, ανατριχιάζει η επιβεβαίωση προφητείας Γέροντα από το 1999 λέγοντας τη φράση: "Παρασκευή 15 Μαΐου θα έρθει η λύτρωση στην Ελλάδα από φονικό ιό..."

Διαβάστε αναλυτικότερα το αυθεντικό κείμενο:

α. «Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ παρά θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν»! (σ.σ. παράς εἶναι τό χρῆμα)

β. «Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν»!

Καί ἀναφέρει ἐπίσης:

γ. «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»!

δ. «Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως»! ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ, ΔΕΝ θά προφθάσουν!..

Μήν ἀνησυχεῖτε γιά αὐτό τό «χρέος» λοιπόν, ἀλλά κοιτάξτε μονάχα τό ἕνα καί ἀληθινό ΧΡΕΟΣ πού ἔχουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς Ἁγίους μας πού δέν σταματοῦν νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας!

Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας καί… ἤδη πανηγυρίζουν τή μεγάλη ἐπιτυχία τους… Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν… Θά κοιμηθοῦμε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θά κοιμηθοῦμε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Αὐτοκρατορία!».

"Η γη, η ατμόσφαιρα, η θάλασσα και οι τροφές θα..." - Ανατριχιαστική προφητεία

Το Athensmagazine.gr βρήκε μια προφητεία για το μέλλον που σοκάρει. Τι αναφέρει για τη γη, τα τρόφιμα αλλά και για τον αντίχριστο και τη γέννησή του;

Μετά την σοκαριστική προφητεία που κρατήθηκε ως "επτασφράγιστο μυστικό" για 200 χρόνια -δείτε εδώ όσα γράφτηκαν για τον Μεσσία- θα σας παρουσιάσουμε τα ανατριχιαστικά λόγια ενός γέροντα, που αναφέρεται στην Ελλάδα. Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε, ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’αργήσει ν’αναλάβει δράση.

"Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία από τις αντίχριστες δυνάμεις, εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας, την Ορθοδοξία, μη σας παρασύρουν"…Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα, ότι κατά το διάστημα αυτό "Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό, κάποια ζημιά,όταν έρθουν και συμπέσουν δύο άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά".

Το 1989 ο ίδιος (Α.Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες.Το έδειξε στο Μοναστήρι του Γέροντα να πει την γνώμη του.

-Μην φοβάσαι, τον καθησυχάζει, δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί, μην ανησυχείς, δεν μας αφήνει η Παναγία.

Την άλλη μέρα το πρωί που ταξίδευαν για την Λαμία του ξαναλέει.

-Παιδί μου,την νύχτα παρουσιάστηκε τρεις φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρεις "Μή φοβάστε".

Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη.Την πρωτοάκουσα στα μέσα Αυγούστου 1982 ώς εξής:

Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω, αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον. Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαϊκός,που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ’έξαψη.

-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.

-Άντε,γιατί το λες;

-Ναι,γεννήθηκε τώρα στις 9 Αυγούστου,που έγινε μια σύνοδος πλανητών.

-Και πως το ξέρεις αν είναι σωστό;

-Το είπε ο Παππούλης!(Πάντα έτσι τον αποκαλούσε τον π.Βησσαρίωνα).Του το αποκάλυψε ο Θεός.

-Και σε ποιους το είπε;

-Σε μας εδώ στο Μοναστήρι και να το πούμε σε πολύ κοντινούς του Μοναστηριού όπως εσύ.Παραέξω να μη βγεί,καταλαβαίνεις.εντολή του.

-Είναι σίγουρο αυτό;Αληθεύει;

-Αφού σου λέω το είπε ο Παππούλης,του το αποκάλυψε ο Θεός, ρώτα τον όταν τον δεις. Το επιβεβαίωσα σύντομα,πως του παρουσιάστηκε ένα πρωινό του Αυγούστου 1982 η Παναγία και τον ενημέρωσε κι απ’όσους το έμαθαν επακριβώς,ίσως μόνον οι δυό μας να ζούμε ακόμη.

-Πάτερ Βησσαρίων,πότε άραγε θα ξεκινήσουν επίσημα αυτά που λένε και γράφουν για τον Αντίχριστο και το 666;

-Σε δεκαπέντε χρόνια!

Κι ενώ πρόσεξε ότι αμφέβαλα,πώς το ξέρει τάχα με τόση σιγουριά,επανέλαβε μ’έμφαση.

-Σε δεκαπέντε χρόνια θ’αρχίσουν αυτά.

Πολλά δυσάρεστα και λυπηρά έρχονται στην ανθρωπότητα. Η γη,η ατμόσφαιρα,η θάλασσα,τα νερά και οι τροφές θα μολυνθούν και θα επιπέσει πείνα, δίψα και πόλεμος που θα επιφέρει θανάτους,αρρώστιες και καταστροφές. Εκείνος,όμως,που προετοιμάζεται και ζει σύμφωνα με τις επιταγές και τη διδασκαλία της Ορθοδοξίας και δεν δεχθεί το σφράγισμα 666,ο Χριστός κι η Παναγία θα τον προστατεύσουν και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,τόνιζε με βεβαιότητα ο π.Βησσαρίων”

Στο Κεφάλαιον αυτό παραθέσαμε αυτούσιο ένα τμήμα του Βιβλίου "Ο Γέρων Βησσαρίων και η θαυμαστή πορεία του” που κυκλοφόρησε το 2008 από τις ”Εκδόσεις Σταμούλη".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share