Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Πώς θα μας βοηθήσει ο Θεός να πάρουμε την Πόλη;» - Σοκάρει προφητεία για την Ελλάδα

Ανατριχίλα!

1 Μαΐου 2020 08:11
«Πώς θα μας βοηθήσει ο Θεός να πάρουμε την Πόλη;» - Σοκάρει προφητεία για την Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η προφητεία για την Ελλάδα, με τον Γέροντα Παΐσιο να αναφέρει με το δικό του τρόπο, το πώς η χώρα μας θα πάρει πίσω την Πόλη, με τη βοήθεια του Θεού. Ανατριχίλα, παράλληλα, φέρνει η αναφορά για σφαγή Ορθοδόξων Ελλήνων.

Στο βιβλίο «Ο Γέρων Παΐσιος», Εκδόσεις «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» 1994, έχουν καταγραφεί συγκλονιστικές μαρτυρίες προσκυνητών που συνομίλησαν με τον Γέροντα:

«Γέροντα, η πατρίδα μας περιβάλλεται από εχθρούς και όλοι οι μεγάλοι (Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι) βοηθούν αυτούς και, κυρίως, τους Τούρκους».

«Οι Τούρκοι», απάντησε, «τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους (δηλ. το τέλος τους είναι κοντά -ΛΜΔ). Θα πάθουν μεγάλο κακό. Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά.

Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

«Γέροντα», του αντείπα, «τι χριστιανοί είμαστε; Ξέρεις έξω πόσο αμαρτωλά ζουν οι Έλληνες; Μέρα – νύχτα διασκεδάζουν και κυλιούνται στην αμαρτία. Πώς θα μας βοηθήσει ο Θεός να πάρουμε την Πόλη»; Και με το απλό, σοφό του ύφος, μου είπε: «Υπάρχει η μαγιά κι αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει». Τελευταία, τον ρωτώ: «Γέροντα, άραγε εμείς θα τα δούμε αυτά;»

Τότε ο Γέροντας, κοιτώντας προς την πλαγιά, που μια μεγάλη ομάδα προσκυνητών κατηφόριζε, μας είπε: «Άντε τώρα, στο καλό. Πολλά σας είπα για σήμερα».

"Παρασκευή 15 Μαΐου θα έρθει η λύτρωση στην Ελλάδα από φονικό ιό...": Ανατριχιάζει η επιβεβαίωση προφητείας Γέροντα από το 1999

Μια απίστευτη προφητεία σας φέρνει στο φως σήμερα στο Athensmagazine.gr. Πρωταγωνιστής ο Γέροντας Ευμένιος των Λοιμωδών, ο οποίος "κοιμήθηκε" το 1999 και λίγο πριν κλείσει τα μάτια του είχε προβλέψει κάτι απίθανο.

Περίπου 20 χρόνια μετά, δηλαδή το 2019 με 2020 ένας φονικός ιός, σαν λέπρα, θα χτυπήσει τον κόσμο και θα επηρεάσει και την Ελλάδα, η οποία ωστόσο θα έχει λιγότερα θύματα σε σχέση με άλλες χώρες! Όσο για την λύτρωση; Αυτή αναμένεται την Παρασκευή 15 Μαΐου! Απίστευτο; Μια προφητεία που μας φέρνει στο μυαλό και την αντίστοιχη: "Η γη, η ατμόσφαιρα, η θάλασσα και οι τροφές θα..."

Δείτε αναλυτικά το προφητικό του μήνυμα στις παρακάτω φωτογραφίες που σας εξασφάλισε το Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share