Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την "κυρία Νίτσα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Άλλος άνθρωπος!

26 Απριλίου 2020 15:35
Θυμάστε την

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Στη σειρά έκαναν γκεστ εμφανίσεις διάφοροι ηθοποιοί, με κάποιους από τους ρόλους που υποδύθηκαν να συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Ένας από αυτούς και της κυρίας Νίτσας, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός, Μαρία Παλαιολόγου. Πώς είναι όμως σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός; Παράλληλα, εδώ μπορείτε να δείτε πως είναι σήμερα όλοι οι ηθοποιοί που έκαναν γκεστ στην αγαπημένη σειρά.

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την ηθοποιό σε μια της έξοδο κι εκείνη πόζαρε με τον φίλο και συνάδελφό της, Σπύρο Μπιμπίλα.

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της.

Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Ενώ με την ευκαιρία να σας αποκαλύψουμε και πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 21 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Εσείς τι λέτε; Εμείς πάντως εδώ στο Athensmagazine.gr βλέπουμε πως είναι αγνώριστη.

Θυμάστε το Μιχαλάκη από τους "Λατρεμένους Γείτονες"; Δείτε πως είναι σήμερα, 10 χρόνια μετά!

Τον Δημήτρη Νταούλη τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες" που προβλήθηκε το 2009, ως Μιχαλάκη. Πώς είναι όμως σήμερα, 10 ολόκληρα χρόνια μετά; Λίγο καιρό πριν, το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει μια ακόμη ηθοποιό της σειράς η οποία πλέον έχει γίνει plus size model!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Δημήτρης Νταούλης, ο οποίος είναι γιος της Μάρως Λεονάρδου, είναι πλέον ένας μεγάλος άνδρας που δεν θυμίζει σε τίποτα το παχουλό παιδάκι της οικογένειας Μουστοξύδη.

Ο Δημήτρης Νταούλης λατρεύει τα social media, ενώ μέσα από αυτά μοιράζεται μαζί μας αρκετές εικόνες και στιγμές από την τωρινή του ζωή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share