Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς - Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε πάει στην κηδεία της Λάσκαρη

"Θα πάει μόνο σε μια κηδεία και εννοεί την δική του"

4 Απριλίου 2020 15:31
Κώστας Βουτσάς - Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε πάει στην κηδεία της Λάσκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Λάσκαρη και ο Κώστας Βουτσάς ήταν πολύ δεμένοι και ο θάνατός της τον είχε θλίψει βαθιά. Κάτι που είχε σχολιαστεί τότε βέβαια είναι ότι δεν πήγε στην κηδεία της.

Όταν έγινε η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού ο Κώστας Βουτσάς δεν πήγε, κάτι που σχολιάστηκε από μερίδα του τύπου. Η Αλίκη Κατσαβού είχε δηλώσει τότε:

« Ο Κώστας έχει δηλώσει σε όλες του τις συνεντεύξεις ότι δεν πηγαίνει σε κηδείες. Όχι μόνο της Ζωής Λάσκαρη, αλλά σε καμία κηδεία. Θα πάει μόνο σε μια κηδεία και εννοεί την δική του» Δεν μας απασχολούν όσα γράφτηκαν. Η διόγκωση της πραγματικότητας δεν έχει σχέση με μας. Ο Κωστής είναι σε περιοδεία δεν μπορεί να απαντήσει άρα αναγκάζομαι να απαντήσω εγώ».

Ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει στον Ελεύθερο Τύπο στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη: «Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο»

Μετά από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της και έχει προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια για να κρατά παρέα στον μικρό Φοίβο, όπως θα δείτε εδώ.

Η συγκινητική ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά: «Πάντα μετά από μεγάλο πόνο έρχεται...»

Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά μπορεί να γέμισε θλίψη ολόκληρη τη χώρα, όπως και την οικογένειά του, αλλά η Θεοδώρα Βουτσά μας δείχνει την θετική πλευρά της ζωής.

Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά που βρέθηκε στην Αθήνα, από την Ολλανδία όπου ζει με την οικογένειά της, στέλνει μέσα από τα social media, μηνύματα αγάπης για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Αυτήν τη φορά, η Θεοδώρα δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την κόρη της Ηλέκτρα Κωνσταντίνα, λίγο μετά τη γέννησή της. «Η πρώτη φωτογραφία της Ηλέκτρας Κωνσταντίνας να θυμίσει ότι πάντα μετά από μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά… 13.01.2018». Η κόρη της ηθοποιού, που είναι 2 χρόνων, γεμίζει χαρά και αισιοδοξία τη Θεοδώρα Βουτσά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Μάλιστα είχε μιλήσει για την βάφτιση της κόρης της και το όνομα που θα της δώσει, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, και έκανε πολλούς ανθρώπους να συγκινηθούν.

Δείτε την ανάρτησή της:

Κώστας Βουτσάς: Αυτός είναι ο τάφος του - Δημοσίευσε φωτογραφίες η κόρη του

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε ο θάνατος του αγαπημένου, Κώστα Βουτσά. Ο ταλαντούχος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 26/02 σε ηλικία 88 χρονών, ύστερα από μια δύσκολή μάχη που έδωσε για 19 ημέρες στο νοσοκομείο Αττικόν.

Όπως είναι λογικό, η οικογένειά του δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει, πως αυτός ο άνθρωπος που λάτρευε τη ζωή και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεν είναι πια κοντά τους.

Μάλιστα, η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου, μετά την κηδεία, δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τον τάφο του αγαπημένου της πατέρα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share