Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

«Ο Σεργιανόπουλος αυτομαστιγωνόταν. Ο δολοφόνος του σκότωσε άλλους τρεις ανθρώπους»

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:49
«Ο Σεργιανόπουλος αυτομαστιγωνόταν. Ο δολοφόνος του σκότωσε άλλους τρεις ανθρώπους»

12 χρόνια συμπληρώνονται το καλοκαίρι από την ημέρα που ο Γεωργιανός Ντέιβιντ Μουρτικνέλι αφαιρούσε τη ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στο ίδιο του το σπίτι με 21 μαχαιριές σε όλο του το σώμα με τις περισσότερες να εντοπίζονται στο λαιμό, την καρδιά και τους πνεύμονες.

4 Ιουνίου του 2008.

Η οδός Μετεώρων στο Παγκράτι αποτέλεσε για μέρες σημείο συγκέντρωσης δημοσιογράφων και απλών πολιτών που έφταναν από περιέργεια να δουν από κοντά το σπίτι στον αριθμό 4 μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε ο αγαπητός ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης.

Μέσα σε 51 ημέρες, η δολοφονία του είχε εξιχνιαστεί και ο 30χρονος δράστης βρισκόταν πια στα χέρια της αστυνομίας.

Ο συνήγορος της οικογενείας του, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στο Star.gr αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εγκλήματος, με όσα δήλωσε να ανατριχιάζουν ακόμα και τόσα χρόνια μετά.

Νίκος Σεργιανόπουλος Δολοφονία

«Ο Σεργιανόπουλος σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής στο τζούντο. Βάσει του κινητού του Νίκου συνελήφθη, το είχε πάρει μαζί του και όταν το ενεργοποίησε μπορέσαμε και τον βρήκαμε. Στο καλαμάκι μέσω του οποίου είχε γίνει η χρήση ουσιών είχε βρεθεί μόνο DNA του Νίκου», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η προσωπική ζωή του Νίκου δεν είχε να κάνει με ηδονή. Έχουμε ένα φαινόμενο Ταχτσή, ένα αυτομαστίγωμα. Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος τα έχει όλα και την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν αποδέχεται τον εαυτό του.

Η προσωπική ζωή του Νίκου δεν εξηγείται με αυτό τον βηματισμό, είναι πολύ βαθύτερο το θέμα και αφορά μια δική του διαδρομή, μια δική του αποδοχή και κατά πόσο ήταν αποδεκτός και οικογενειακά και σε όλο το κομμάτι αυτό. Είναι ένας τρόπος δικιάς του τιμωρίας. Το κομμάτι αυτό δεν έχει να κάνει με ηδονή ή ικανοποίηση, είναι πολύ βαθύτερο. Έχει να κάνει με το αντίθετο, με αυτομαστίγωση και αυτοταπείνωση».

Τόνισε δε, πως η δολοφονία του γνωστού ηθοποιού ήταν μόλις η αρχή του δράματος για την οικογένεια Σεργιανόπουλου:

«Ο δράστης δεν σκότωσε έναν, αλλά τέσσερις ανθρώπους. Το δράμα για την οικογένεια Σεργιανόπουλου δεν τελείωσε με τον χαμό του ηθοποιού. Η οικογένειά του ξεκληρίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια. Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο.

Πέθανε η αδελφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του, οι οποίοι θάνατοι αυτοί έρχονταν λίγο πριν από ένα δικαστήριο. Ήταν συγκλονιστικό. Ο άνθρωπος αυτός δεν σκότωσε εκείνη τη στιγμή μόνο τον Νίκο, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους».

Αυτό που κρίνει ο δικηγόρος σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο είναι η καλοσύνη που είχε σαν άνθρωπος και η ανάγκη του να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορούσε τους γύρω του…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share