Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τι έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος για την Τουρκία στον Θέμο Αναστασιάδη 25 χρόνια πριν!

Σοκ!

26 Ιανουαρίου 2020 16:47
Βίντεο-ντοκουμέντο: Τι έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος για την Τουρκία στον Θέμο Αναστασιάδη 25 χρόνια πριν!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως με μια συζήτηση μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου που 25 ολόκληρα χρόνια μετά, μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ! Επίσης, μια συγκλονιστική προφητεία είχε κάνει ο Μακαριστός Χριστούδολος

Στην ατζέντα της συζήτησης το μακεδονικό, οι σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας, η Β. Ήπειρος αλλά και η Τουρκία!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Θέμος Αναστασιάδης: Ρίγη συγκίνησης στο ετήσιο μνημόσυνο του παρουσιαστή!

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και οι δικοί του άνθρωποι έκαναν το ετήσιο μνημόσυνο του στην Μάνη, όπου βρίσκεται ο τάφος του.

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι στο Πρώτο Θέμα ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του Θέμου Αναστασιάδη. Πάνω στο μνήμα του ήταν ακουμπισμένες κάποιες σοκολάτες που προφανώς ήταν οι αγαπημένες του.

Σε κλίμα συγκίνησης οι φίλοι του θυμήθηκαν τον Θέμο με τα εξής λόγια:

Θέμος Αναστασιάδης

“Σε αυτή τη γη υπάρχει λίγο χώμα για τους νεκρούς μας... Δεν μπορούν να θαφτούν όλοι... Για αυτούς,όμως,που “κοιμούνται”εδώ το νερό περισσεύει”.
Μουσκεμένη ματιά, φωνή χαρισάμενη, μαζί με ποτήρια ψηλά στην μνήμη σου...

Δυο σοκολάτες αμυγδάλου κέρασμα από χέρια παιδικά,λευκά τριαντάφυλλα, μαύρισε η ζωή μας.
Ήμασταν όλοι εκεί, οικογένεια, συνεργάτες, φίλοι καρδιακοί, άλλοι με τη φυσική μας παρουσία, άλλοι νοητά, όλοι όσοι σε καταλάβαμε.. 18 Ιανουαρίου,ημέρα πένθους, μέρα αθανασίας ...

Θέμος Αναστασιάδης μνημόσυνο
Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα μια σοκολάτα θα γλυκαίνει τις πίκρες της ζωής μας...
Σου λέμε “καλή αντάμωση”, διότι είμαστε σίγουροι ότι ξαναβρεθούμε..Μέχρι τότε το μόνο που ευχόμαστε για σένα και για ‘ μας είναι “καλές θάλασσες”!

protothema.gr

Θέμος Αναστασιάδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του!

Μια εξομολόγηση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη έκανε καλή φίλη του αείμνηστου δημοσιογράφου. «Τον γνώριζα 25 χρόνια, μου προκάλεσε...», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala και την Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφέρθηκε στον θάνατο της Ρίκας Βαγιάνη αλλά και του Θέμου.

Θέμος Αναστασιάδης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του!
«Με τρομάζει η απώλεια και ο θάνατος με φρικάρει. Στεναχωριέμαι φριχτά παρόλο που έχω μελετήσει και βουδισμό. Αν μου έρθει μια ιδέα ότι πεθαίνει κάποιος που αγαπώ θα είμαι όλη τη νύχτα ξύπνια. Αισθάνομαι αφόρητη στεναχώρια. Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι “έφυγε” η Ρίκα Βαγιάνη, παρόλο που έχω ζήσει όλο το στόρι.

Νομίζω ότι πρόκειται για κακή πληροφόρηση. Ο θάνατος του Θέμου, που τον γνώριζα από τα 25, μου προκάλεσε μεγάλο σοκ. Δεν πάω στις κηδείες, δεν την αντέχω αυτή τη θλίψη και γι’ αυτό δεν σβήνω τηλέφωνα. Έχω στο κινητό μου ακόμα τα τηλέφωνα των φίλων μου που “έφυγαν”», εξομολογήθηκε η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share