Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι απέγινε τελικά με τη διαθήκη του Σάκη Μπουλά;

Πώς προστάτευσε την Αλεξάνδρα Ούστα μέχρι το τέλος;

3 Δεκεμβρίου 2019 16:51
Τι απέγινε τελικά με τη διαθήκη του Σάκη Μπουλά;

Μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια από τον θάνατο του ταλαντούχου ηθοποιού Σάκη Μπουλά αλλά τι απέγινε με την διαθήκη του; Πώς προστάτευσε μέχρι τέλους την τότε σύντροφο του Αλεξάνδρα Ούστα; Νικολέττα Καρρά: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της ηθοποιού για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά!

Όπως αποδεικνύεται τελικά ο Σάκης Μπουλάς τα είχε όλα κανονισμένα αρκετό καιρό πριν φύγει από την ζωή.

Από το επιμνημόσυνο τραπέζι μετά την κηδεία του, για λίγους φίλους και καλούς, μέχρι και την διαθήκη του, μέχρι και την σύντροφος της ζωής του Αλεξάνδρα Ούστα.

Ο ίδιος δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, ώστε να έχει κληρονόμους. Δύο πρώην συζύγους και μια τελευταία σύντροφο που τον λάτρεψε όσο κανένας άλλος άνθρωπος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Σάκης είχε ραντεβού που με τον επιστήθιο φίλο του Γιάννη Ζουγανέλη, όπου του ζήτησε να φροντίζει την Αλεξάνδρα Ούστα, μόλις εκείνος φύγει από την ζωή. Είχε φροντίσει τα πάντα μέχρι το τέλος!

Να την έχει υπό την προστασία του, να την στηρίξει προσωπικά και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Κατά τα λεγόμενα των μυημένων μάλιστα ο Σάκης Μπουλάς είχε προνοήσει και στην διαθήκη του για την γυναίκα που έμεινε δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή αφήνοντας της ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Θυμάστε την «κόρη» του Σάκη Μπουλά από το 50-50; Δείτε πώς είναι σήμερα! (photos)

Τη Δήμητρα Στογιάννη την γνωρίσαμε ως τηλεοπτική κόρη του Σάκη Μπουλά στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50». Θυμάστε την κόρη του Τίγρη από το "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Η αγαπημένη ηθοποιός παρότι είναι νέα, έχει ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει: 7 θανάσιμες πεθερές: Μια πεθερά στη Χούντα, Έλα στη θέση μου, Αν μ' αγαπάς, Η γενιά των 592€, Κύριος και Κυρία Πελς, Πάλι από την αρχή, Πήρα κόκκινα γυαλιά, Πενήντα πενήντα, Το σόι σου.

Δείτε πως είναι σήμερα

Δείτε πως είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50" και θα μείνετε άφωνοι!

Μέσα από τον ρόλο του "Αχιλλέα" στο "50-50" έγινε ιδιαίτερα αγαπητός, όμως σήμερα δυσκολευόμαστε να τον αναγνωρίσουμε.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Θάνο Τοκάκη,ο οποίος είναι η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει σε πολλά την εικόνα του παρελθόντος, όμως παραμένει εξίσου γοητευτικός. Δείτε πως είναι σήμερα και η Πέπη από τα «Εγκλήματα»;

Δείτε τον πως είναι σήμερα...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share