Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο απίστευτος λόγος που επιτρέπει μία μόνο φορά το χρόνο να την πλησιάσει μακιγιέρ!

Ποια είναι αυτή η μέρα;

10 Νοεμβρίου 2019 12:38
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο απίστευτος λόγος που επιτρέπει μία μόνο φορά το χρόνο να την πλησιάσει μακιγιέρ!

Η αλήθεια είναι πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο και μπορεί να τον διαχειριστεί και να τον ξοδέψει όπως εκείνη επιθυμεί.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κίνηση ματ μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταιάνα!

Κάποιες ώρες λοιπόν τις περνά μπροστά από τον καθρέφτη της καθώς πειραματίζεται με διάφορα make up looks αφού δεν θέλει να επιμελείται το μακιγιάζ της κάποιος επαγγελματίας. Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Βασίλισσα έχει ταλέντο στο μακιγιάζ!

Η αποκάλυψη αυτή για το πάθος της Βασίλισσας Ελισάβετ ήρθε μέσα από το βιβλίο The other side of the coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe που υπογράφει η Άντζελα Κέλυ, η βασιλική μοδίστρα που βρέθηκε στο πλευρό της για πολλά χρόνια και έγινε επιστήθια φίλη της. Η Κέλυ μιλά για αρκετές άγνωστες πτυχές της Βασίλισσας ανάμεσα στις οποίες και το γεγονός ότι δημιουργεί μόνη της τα look της για τις επίσημες εμφανίσεις της, ωστόσο υπάρχει μια περίσταση και συγκεκριμένα μια μόνο φορά το χρόνο που η Queen αφήνεται στα χέρια κάποιου επαγγελματία μακιγιέρ, προκειμένου να είναι άψογα μακιγιαρισμένη.

Όπως γράφει η Άντζελα Kέλυ πρόκειται για τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο λόγο της Βασίλισσας Ελισάβετ , που μαγνητοσκοπείται και προβάλλεται τηλεοπτικά για αυτό η 93χρονη φροντίζει να έχει μια αψεγάδιαστη εικόνα όπως αρμόζει και καλεί την makeup artist Μέριλιν Γουίντες που επιμελείται την εικόνα της πριν το γύρισμα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε τον τρόπο που διατηρεί πάντα λαμπερά τα διαμάντια της;

H βασίλισσα Ελισάβετ φροντίζει να είναι τέλεια σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, αυτή αλλά και τα προσωπικά της αντικείμενα. Όπως κάθε βασίλισσα ακολουθεί ένα πρωτόκολλο, έτσι και εκείνη υπήρξε πάντα πιστή στους κανόνες των γαλαζοαίματων. Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι πώς διατηρεί αψεγάδιαστα τα διαμάντια της!

Δείτε γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις εμφανίσεις της βασίλισσας, αποκάλυψε ένα από τα μυστικά της Ελισάβετ: πώς διατηρούν τη λάμψη τους τα κοσμήματά της. Ένα μείγμα από τζιν και νερό είναι η μαγεική συνταγή!

Στην πολύτιμη συλλογή της υπάρχουν πολλά κομμάτια που έχουν περάσει στα χέρια της από γενιά σε γενιά ή της έχουν δωριστεί κατά την θητεία της στον βασιλικό θρόνο της Βρετανίας.

Η άγνωστη ιστορία για την Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η πραγματική σχέση της με τους ναζί; Οι φωτογραφίες που δείχνουν όλη την αλήθεια!

Ποια ήταν η σχέση της Βασίλισσας Ελισάβετ με τους ναζί; Τι στάση κράτησε η βασιλική οικογένεια κατά την διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου;

Η εφημερίδα Sun πριν κάποιο καιρό είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο, στο οποίο η βασίλισσα φαίνεται να χαιρετάει ναζιστικά!

Το βίντεο γυρίστηκε στα ανάκτορα του Μπαλμόραλ κάποια στιγμή το 1933 ή το 1934.

Το Μπάκιγχαμ δηλώνει ότι η βασίλισσα ήταν πολύ μικρή τότε, για να καταλάβει τι σημαίνει αυτό που έκανε.

Όμως δεν είναι η πραγματική σχέση της βρετανικής οικογένειας με τους Ναζί!

Νέα αποχαρακτηρισμένα απόρρητα αρχεία αποκαλύπτουν ότι ο δούκας του Ουίνδσορ που είχε παραιτηθεί από τον βρετανικό θρόνο για να παντρευτεί μια Αμερικανίδα είχε επαφές με τους Ναζί και επιζητούσε επιστροφή του στην εξουσία με την βοήθεια τους σε περίπτωση που θα κέρδιζαν τον πόλεμο!

Μπορεί ο Εδουάρδος να είχε εγκαταλείψει τον θρόνο και την Βρετανία αλλά όπως αποκαλύφθηκε αρκετά χρόνια μετά οι κινήσεις του παρακολουθούνταν στενά από βρετανούς αλλά και αμερικανούς πράκτορες. Οι πράκτορες που τον παρακολουθούσαν ανέφεραν ότι ο Εδουάρδος είχε στην Λισαβόνα επαφές με τοπικές και ισπανικές φασιστικές ομάδες και πολύ γρήγορα ανέπτυξε επαφές και με τουςΝαζί. Από τις συναντήσεις που είχε αλλά και από την αλληλογραφία του, το περιεχόμενο της οποίας περιήλθε στην κατοχή των πρακτόρων, φαινόταν ότι ο Εδουάρδος διαφωνούσε κάθετα με την επιλογή της Βρετανίας να πολεμήσει την Γερμανία. Θεωρούσε ότι η πολεμική μηχανή του Χίτλερ ήταν ανίκητη και ότι η Βρετανία έπρεπε να συνθηκολογήσει αμέσως γιατί διαφορετικά θα υποχρεωνόταν να το κάνει έτσι και αλλιώς μετρώντας όμως πολύ μεγάλες απώλειες.

Τα ντοκουμέντα αυτά που είχαν στην κατοχή τους και οι ΗΠΑ έδειχναν ότι ο Εδουάρδος θεωρούσε ότι η Βρετανία έπρεπε να συνθηκολογήσει και να δημιουργήσει μια συμμαχία με άλλες χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία) η οποία να διευκολύνει την Γερμανία στην επίθεση κατά της Ρωσίας. Ο ίδιος θεωρούσε ότι ήταν λαοφιλής και ότι μετά την συνθηκολόγηση θα άνοιγε ο δρόμος για την επιστροφή του στον θρόνο. Ο Εδουάρδος μάλιστα, λίγο μετά την έναρξη του πολέμου, τον Οκτώβριο του 1940, έδωσε συνέντευξη σε αμερικανικό περιοδικό διατυπώνοντας τις ενστάσεις του για την στάση της βρετανικής κυβέρνησης, υποχρεώνοντας τον Ουίνστον Τσόρτσιλ να ζητήσει την παρέμβαση του αμερικανού προέδρου Φραγκλίνου Ρούζβελτ για να εμποδιστεί η δημοσίευση των απόψεων του. Παράλληλα ο Τσόρτσιλ προσπαθούσε να συντηρήσει διαύλους επικοινωνίας με τον Εδουάρδο και τον καλούσε να επιστρέψει στην Βρετανία σε κάποιο δημόσιο αξίωμα αλλά ο ίδιος έθετε απαιτήσεις που δεν ήταν δυνατόν να γίνουν δεκτές. Πιστεύεται ότι μέρος του προβλήματος ήταν η Σίμπσον η οποία, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ονειρευόταν να γίνει βασίλισσα και πίεζε τον Εδουάρδο να βρει τρόπο να επιστρέψει στον θρόνο. Κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ο Εδουάρδος να γίνει πρέσβης της Βρετανίας στην Ουάσινγκτον, θέση που ο δούκας δύσκολα θα αρνούνταν. Ομως ο Τσόρτσιλ δεν μπορούσε να τοποθετήσει σε τόσο κρίσιμο πόστο εν μέσω του πολέμου τον Εδουάρδο γνωρίζοντας τις φιλογερμανικές του θέσεις. Ταυτόχρονα φοβόταν ότι αργά ή γρήγορα ο Εδουάρδος θα έπεφτε θύμα απαγωγής από την ηγεσία των Ναζί. Ετσι αποφάσισε να τον ορίσει κυβερνήτη στις Μπαχάμες, που ήταν βρετανική κτήση.

Παράλληλα ο Τσόρτσιλ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά να μείνουν μυστικά γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιοποίηση τους θα προκαλούσε όχι απλά τριγμούς αλλά ίσως και την κατάρρευση του βασιλικού οίκου των Ουίνδσορ, κάτι που θεωρούσε ολέθριο. Για αυτό ζητούσε συνεχώς από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ να κρατήσουν απόρρητα τα ντοκουμέντα που είχαν στην κατοχή τους. Τελικά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετά από πολλές πιέσεις που δέχτηκε από την ακαδημαϊκή κοινότητα, αποχαρακτήρισε κάποια στοιχεία το 1957.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share