Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιστορία που συγκλόνισε! Bάσος Ανδριανός: Ο αγαπημένος του κινηματογράφου που όταν έσβησαν τα φώτα, έπεσε από την ταράτσα…

Τραγικό!

30 Οκτωβρίου 2019 07:55
Ιστορία που συγκλόνισε! Bάσος Ανδριανός: Ο αγαπημένος του κινηματογράφου που όταν έσβησαν τα φώτα, έπεσε από την ταράτσα…

Ο Βάσος Ανδριανός, ή Αδριανός (γεννήθηκε ως Βασίλης Παπαδόπουλος, 7 Ιουνίου 1943 – 21 Δεκεμβρίου 1999), ήταν Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος…έγινε γνωστός από τον χαρακτηριστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1970 Μεθοριακός σταθμός. Ο θάνατος του έκανε τους πάντες να κλάψουν..

Δείτε επίσης: Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι απαράδεκτο συνέβη στον τάφο της;

Εμφανίστηκε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες των δεκαετιών του 1970 και του 1980. Τηλεοπτικά, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά, Η γειτονιά μας, που παιζόταν από την ΥΕΝΕΔ μεταξύ του 1972 και του 1977. Από το 1975 ως το 1981 έπαιξε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Μεθοριακός σταθμός, στο ρόλο του καινοτόμου γεωπόνου με το όνομα Αλέξης. Χαρακτηριστική ατάκα του γεωπόνου αυτού ήταν ο ¨αναδασμός¨. Το 1982 έπαιξε στην θεατρική παράσταση Ένα σκιουράκι στη σουίτα μου.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ο ηθοποιός υπέφερε από κατάθλιψη, λόγω προβλημάτων υγείας, που είχαν αποτέλεσμα την αδυναμία του να εργαστεί. Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην τηλεόραση, το 1991, μίλησε στην εκπομπή Το σίριαλ των σίριαλ της ΕΤ-1 για την μεγάλη του επιτυχία στον Μεθοριακό Σταθμό.

Στις 21 Δεκεμβρίου 1999 σκοτώθηκε μετά από πτώση από τη βεράντα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε, στη Κηφισιά. Η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν εκεί την ημέρα του θανάτου του ηθοποιού. Για τα αίτια του θανάτου του, ορισμένοι ανέφεραν ότι ο Ανδριανός αισθάνθηκε ζαλάδα και έπεσε στο κενό, παρασύροντας μια ξαπλώστρα, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για πιθανή αυτοκτονία.

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει εδώ στο Athensmagazine.gr ένα άρθρο σχετικά με τους 8 ηθοποιούς από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" που έχουν πεθάνει!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε πως τελικά οι νεκροί ηθοποιοί είναι 9, αφού ακόμα ένας αγαπημένος ρόλος έχει... φύγει από την ζωή!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποιος πρωταγωνιστής της σειράς έχει "χάσει" σήμερα τα μαλλιά του! Αποκάλυψη σοκ

Ο λόγος για τον Γιάννη Φύριο!

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ Παναγιώτη.

Πέθανε στις 16 Απριλίου του 2007 όντας σε ηλικία 93 ετών και ετάφη στο νεκροταφείο Ζωγράφου!

Ας θυμηθούμε τους άλλους 8 ηθοποιούς που έχουν πεθάνει:

Απόστολος Σουγκλάκος

Ο Απόστολος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Χρήστος Ευθυμίου

Έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 54 ετών.

Άρτο Απαρτιάν

Το φινάλε γράφτηκε το 2010. Αιτία, το πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον παντρεμένο γιατρό που στρίμωξε η Ελένη Βλαχάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ανδρέας Ντούζος

Πέθανε το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος που είχε.

Σωτήρης Βάγιας

Το τέλος γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Έφη Τσαμποδήμου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Γιώργος Βελέντζας

Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015. Ήταν 87 ετών.

Διαβάστε με την ευκαιρία: "Κωνσταντίνου και Ελένης": Απίστευτη αποκάλυψη 21 χρόνια μετά! Τι έγινε στην τύχη και έμεινε στην ιστορία;

Ντόρα Σιμοπούλου

Πέθανε το 2016, στα 75 της χρόνια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share